Έως 28/2 οι καταχωρήσεις για συνδεδεμένη ρυζιού

Αβάντες δίνει στο ρύζι η ποιότητα της φετινής συγκομιδής
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Στο πλαίσιο των κριτηρίων επιλεξιμότητας των δικαιούχων της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του ρυζιού, προβλέπεται ελάχιστη ποσότητα παράδοσης πρώτης ύλης (400 κιλά ανά στρέμμα) σε πιστοποιημένους φορείς (Αγροτικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις, Οργανώσεις και Ομάδες παραγωγών, ορυζόμυλους και εταιρείες εμπορίας δημητριακών).

Τα στοιχεία των εν δυνάμει δικαιούχων έτους 2017 και οι αντίστοιχες  ποσότητες παράδοσης,  καταχωρούνται από τους πιστοποιημένους φορείς στην  ηλεκτρονική εφαρμογή Καταχώρησης Ποσοτήτων για τα Συνδεδεμένα Καθεστώτα Άμεσων Ενισχύσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ ήδη από 1η Νοεμβρίου 2017. Ωστόσο μέχρι σήμερα, ο ρυθμός καταχώρησης των ποσοτήτων δεν είναι ικανοποιητικός και πρέπει να επιταχυνθεί.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Δεδομένου ότι η ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ θα παραμείνει ανοιχτή για καταχώρηση, έως την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, καλούμε όλους  τους εμπλεκόμενους φορείς να ολοκληρώσουν εμπρόθεσμα την υποβολή των απαιτούμενων στοιχείων. Επισημαίνεται ότι λόγω των στενών περιθωρίων για την ολοκλήρωση των πληρωμών έτους 2017 δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε παράταση της ανωτέρω προθεσμίας. 

Για να δείτε την Κατάσταση ενταγμένων στο μητρώο του ΟΠΕΚΕΠΕ φορέων καταχώρησης ποσοτήτων ρυζιού, ενεργών για το έτος 2017, πατήστε εδώ

Για να δείτε την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, πατήστε εδώ

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress