Με καθαρό νερό και πάλι η πόλη των Ιωαννίνων

Εξασφαλίζεται η επάρκεια νερού για την Αλεξανδρούπολη για τα επόμενα 20 χρόνια, λέει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Το μεσημέρι της Πέμπτης 31/5 η υδροδότηση στην πόλη των Ιωαννίνων θα έχει αποκατασταθεί πλήρως. Ήδη σε ορισμένες περιοχές έχει επανέλθει κανονικά μετά τη σοβαρή βλάβη που κλήθηκε να αντιμετωπίσει χθες η ΔΕΥΑΙ στο αντλιοστάσιο της Κρύας”. Αυτό τονίζει σε πρωινή ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΔΕΥΑΙ.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ εργάστηκαν συνεχώς για την αποκατάστασή της και κατάφεραν να ξεκινήσουν το γέμισμα των δεξαμενών από τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης.
Αργά το βράδυ όμως παρατηρήθηκε ξανά θολότητα στο νερό του δικτύου με αποτέλεσμα στις 3 τα ξημερώματα να αδειάσουν ξανά οι δεξαμενές.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Μέχρι αυτή την ώρα το δίκτυο παρακολουθείται ενδελεχώς προκείμενου το νερό που θα φτάσει στους καταναλωτές να είναι κατάλληλο.
Δυστυχώς με την επανέναρξη της υδροδότησης έχουν παρατηρηθεί ορισμένα προβλήματα σε σημεία του δικτύου τα οποία αντιμετωπίζονται, δημιουργούν όμως παράλληλα καθυστέρηση στην υδροδότηση ορισμένων περιοχών.

Τέλος οι καταναλωτές καλό θα ήταν, όταν επανέλθει το νερό στις βρύσες τους, να τις αφήσουν για ένα χρονικό διάστημα ανοιχτές πριν το καταναλώσουν, αναφέρει η νεότερη ανακοίνωση.

Πηγή: ert.gr

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress