Κέρκυρα: Τις εργασίες στη Γαρίτσα επέβλεψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Θ. Γαλιατσάτος: «Η παραλιακή της Γαρίτσας θα αποτελέσει και πάλι έμβλημα της πόλης»

Κέρκυρα: Τις εργασίες στη Γαρίτσα επέβλεψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Την εξέλιξη του έργου για την αποκατάσταση της παραλιακής οδού της Γαρίτσας, στην Κέρκυρα, είδε από κοντά, το Σάββατο, 10 Μαρτίου, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Ο Περιφερειάρχης συνομίλησε με τον υπεύθυνο του έργο, εκπρόσωπο της αναδόχου τεχνικής εταιρείας « Κ/Ξ ΓΚΡΑΟΥΤΕΚ Α.Ε. – ΒΑΡΝΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»,  Αθανάσιο Φρούσσο και τον εργοταξιάρχη Σπυρίδων Ζερβόπουλο, ενώ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα έκβαση των εργασιών .

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

«Η παραλία της Γαρίτσας και το τείχος του ΝΑΟΚ , ήταν ένα αδρανές έργο που απασχόλησε πολύ έντονα, το προηγούμενο διάστημα, τους συμπολίτες μας. Η αναγκαιότητα αποκατάστασης της τοιχοποιίας και του παραλιακού πεζόδρομου, εξελίχθηκε σε μεγάλο πρόβλημα, εξαιτίας των κάκιστων χειρισμών του παρελθόντος. Όταν αναλάβαμε την Περιφέρεια βρήκαμε ένα έργο αποτελματωμένο που δεν προχωρούσε και που κινδύνευε να καταστραφεί ολοσχερώς . Αυτό που κάναμε ήταν να δουλέψουμε, με συντονισμένο τρόπο, όλες οι υπηρεσίες , Αρχαιολογική Υπηρεσία, η Ανάδοχη Eταιρεία, η Τεχνική Υπηρεσία και η Περιφερειακή Αρχή, ώστε αυτό που φαινόταν κάποτε αδιανόητο να γίνει πράξη. Κάναμε στην άκρη αυτούς που δεν ήθελαν να δουλέψουν και συνεργαστήκαμε  με μία τεχνική εταιρεία που γνωρίζει πως να λειτουργήσει το έργο.

Σήμερα ευτυχώς βρισκόμαστε σε ένα οργασμό εργασιών, οι ρυθμοί είναι σύμφωνοι με τις συμβατικές υποχρεώσεις και γίνεται το καλύτερο δυνατό, ώστε η παραλιακή της Γαρίτσας  να αποτελέσει και πάλι έμβλημα της πόλης» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

-Διαφήμιση-
συνεδριο αγροτεχνολογιας