Αυτό το άρθρο είναι 8 μηνών

Tο Κινητό Πλυντήριο Ρούχων ITHACA, δίπλα στους πλυμμηροπαθείς της Θεσσαλίας

18.10.2023
1' διάβασμα
to-kinito-plyntirio-rouchon-ithaca-dipla-stous-plymmiropatheis-tis-thessalias-304184

To Αriel, ενώνει τις δυνάμεις του με το κινητό πλυντήριο Ithaca Laundry με στόχο να προσφέρει σε άστεγους συνανθρώπους μας πρόσβαση στην καθαριότητα, την ουσιώδη ανάγκη κάθε ανθρώπου.

Με τη συνεργασία να «μετρά» ήδη 5 χρόνια , έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να προσφέρουν πάνω από 184.165 κιλά καθαρών ρούχων, έχοντας εξυπηρετήσει 9.384 άστεγους συνανθρώπους μας.

Στο πλαίσιο αυτό, το Κινητό Πλυντήριο Ithaca και το Ariel  βρέθηκαν στη Θεσσαλία όπου μετά  τις καταστροφικές  πλημμύρες και τον αντίκτυπό τους, κάθε μικρή βοήθεια είναι σημαντική. Η δράση αυτή, πρόσφερε στους κατοίκους δύο χωριών, της Αγίας Τριάδας και του Παλαμά, 200 πλύσεις με Ariel  και 1.600 κιλά καθαρά ρούχα. Την ίδια στιγμή, παρείχε καθαρά ρούχα σε άστεγους των οποίων τα σπίτια έχουν καταστραφεί ολοσχερώς και μένουν προσωρινά σε κλειστό γυμναστήριο.

Ταυτόχρονα η κοινωνική λειτουργός της ομάδας ήταν παρούσα για να συζητήσει και να στηρίξει τους κατοίκους που συνάντησε το Κινητό Πλυντήριο Ithaca.

«Είναι σημαντικό, να στεκόμαστε πάντα δίπλα στις ανάγκες των συνανθρώπων μας που επλήγησαν ανεπανόρθωτα, με στόχο να μπορέσουν όλοι οι συνάνθρωποί μας να έχουν πρόσβαση σε καθαρά ρούχα, ειδικά τώρα που η προσωπική υγιεινή είναι πιο σημαντική από ποτέ. Γι αυτό είμαστε κοντά στις εξελίξεις, έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη της κοινότητας και είμαστε ιδιaίτερα χαρούμενοι που έχουμε το ARIEL και την P&G στο πλευρό μας για 5η συνεχόμενη χρονιά.» αναφέρει χαρακτηριστικά η Δήμητρα Κουντουριώτη από το Κινητό Πλυντήριο Ρούχων Ithaca.

ΓΡΑΦΕΙ: