Για κινητοποιήσεις ετοιμάζονται οι αγρότες της Εορδαίας

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας απευθύνει μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στην Σύσκεψη την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Αμύνταιο στις 19:30 με θέμα «Αγωνιστικές κινητοποιήσεις παραγωγών ροδάκινων και άλλων φρούτων».
 
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση: «Ο σύλλογός μας συμμετείχε το προηγούμενο διάστημα στην πανελλαδική σύσκεψη ροδακινοπαραγωγών που πραγματοποιήθηκε στην Βέροια όπου συμμετείχαν 14 σύλλογοι από διάφορες περιοχές, με πρωτοβουλία της ΠΕΜ, όπου αποφασίσαμε όλοι οι σύλλογοι να καλέσουμε σε μαζικές συσκέψεις και συνελεύσεις των συλλόγων μας και να βγούμε μαχητικά, δυναμικά και μαζικά στους δρόμους του αγώνα με πολύμορφες κινητοποιήσεις το τριήμερο 11-12-13 Οκτωβρίου σε κάθε πόλη και χωριό. Στη συνέχεια θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας στην μεγάλη συγκέντρωση που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη στην AGROTICA το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.
 
Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τους ροδακινοπαραγωγούς αλλά και όλους τους αγρότες της περιοχής μας, αφού όλα σχεδόν τα προϊόντα αντιμετωπίζουν πρόβλημα διακίνησης και εμπορίας με χαμηλές τιμές κάτω από το κόστος παραγωγής, να συσπειρωθούν στον Σύλλογο και να έρθουν στη Σύσκεψη. Καλούμε όλους του Φορείς, τους Αγροτικούς Συλλόγους της περιοχής, τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, τις Ομάδες Παραγωγών να πάρουν θέση και να συμμετέχουν στη σύσκεψη.
 

Πηγή: e-ptolemeos.gr