Βγαίνουν στους δρόμους σήμερα τα τρακτέρ στη Θεσσαλία

Βγαίνουν στους δρόμους σήμερα τα τρακτέρ στη Θεσσαλία
-Διαφήμιση-
Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ξεκινούν φέτος τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της Λάρισας μετά την άκαρπη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρο Αραχωβίτη.

Οι αγρότες έχουν ως προμετωπίδα των αιτημάτων τους τη μείωση του κόστους παραγωγής, αλλά και την κάλυψη του χαμένου εισοδήματος που προέκυψε από την πρωτοφανή για τα τελευταία χρόνια, ελεύθερη πτώση των τιμών σε μία σειρά αγροτικών προϊόντων.

Έτσι, στις 11 σήμερα το πρωί στα Φάρσαλα θα λάβει χώρα αγροτικό συλλαλητήριο με τρακτέρ που αναμένεται να φθάσουν στο κέντρο της πόλης, ενώ αντίστοιχα αγροτικά μηχανήματα θα βγουν και στην εθνική οδό Λάρισας – Βόλου, στο ύψος του κόμβου του Πλατυκάμπου.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο onlarissa.gr ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας κ. Ρίζος Μαρούδας, υποστήριξε ότι “όπως διαφάνηκε από τη συνάντηση με τον υπουργό, υπάρχουν περιθώρια από την κυβέρνηση και για τη μείωση του κόστους παραγωγής και για κάλυψη χαμένου εισοδήματος στα προϊόντα όπως το βαμβάκι, που έχει υποστεί καθίζηση στην τιμή. Χρειάζεται όμως ο αγώνας των αγροτών και οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις, ώστε αυτά να γίνουν πράξη”.

Πηγή: onlarissa.gr 

-Διαφήμιση-