Kλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες στη Θεσσαλία

Mε πολύμορφες κινητοποιήσεις συνεχίζουν την αγωνιστική τους δράση οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες της Θεσσαλίας, προκειμένου να πιέσουν την κυβέρνηση να σκύψει πραγματικά πάνω από τα προβλήματά τους και να τα επιλύσει. Η αλλαγή ηγεσίας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν αλλάζει το σχεδιασμό των εξεγερμένων αγροτών, ενώ το μπλόκο της Νίκαιας αναμένει με ενδιαφέρον, την εμφάνιση ανάλογων μπλόκων σε όλη τη χώρα, για να δυναμώσει το αγροτικό κίνημα.
Η χθεσινή μέρα στον κόμβο της Νίκαιας ήταν ήρεμη, ενώ κατέφτασαν ενισχύσεις με τρακτέρ από χωριά που βρίσκονται στον άξονα της εθνικής οδού Λάρισας- Τρικάλων.
Όσον αφορά στις κινητοποιήσεις, μετά τη χθεσινή διαμαρτυρία στον ΕΛΓΑ Λάρισας, σήμερα το ενδιαφέρον στρέφεται στην επαρχία και πιο συγκεκριμένα στην Ελασσόνα, όπου το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί επαρχιακό συλλαλητήριο, ενώ το απόγευμα στον Τύρναβο οι αγρότες σε μία προσπάθεια να αναδείξουν το πρόβλημα με την ονομασία του τσίπουρου, σκοπεύουν να ρίξουν ποσότητες στη φωτιά, δημιουργώντας μία …καυτή κατάσταση!
Την ίδια ώρα, εντείνονται οι προετοιμασίες για την κάθοδο αντιπροσωπείας αγροτών με τρακτέρ από το μπλόκο της Νίκαιας στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, το απόγευμα της Παρασκευής.
Τέλος στο Ριζόμυλο Μαγνησίας, την Πέμπτη η Συντονιστική Επιτροπή έχει καλέσει εκπροσώπους φορέων να εκφράσουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των αγροτών, ενώ τη δική τους μηχανοκίνητη πορεία, στο κέντρο του Βόλου θα πραγματοποιήσουν το απόγευμα της Δευτέρας.