Κοινή δράση ΤΟΕΒ Θεσσαλίας κατά της ρήτρας αναπροσαρμογής

Ανοιχτό κάλεσμα σε ΤΟΕΒ και ΟΤΑ της Θεσσαλίας σε νέα σύσκεψη

Η επιβληθείσα ρήτρα αναπροσαρμογής, η αύξηση του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος και η προοπτική ένταξης των ΟΕΒ  σε ενεργειακές κοινότητες με ΟΤΑ, απασχόλησαν ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων ΤΟΕΒ της Θεσσαλίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9/12, στο Ζάρκο Τρικάλων.   . Στη συνάντηση ήταν παρών εκπρόσωποι των Δ.Σ. των ΤΟΕΒ Ζάρκου, ΤΟΕΒ Τιτανίου, ΤΟΕΒ Σελλάνων , ΤΟΕΒ Θεόπετρας, ΤΟΕΒ Μεγάρχης, ΤΟΕΒ Ταουσάνης, ΤΟΕΒ Περιστέρας, ΤΟΕΒ Σαρακίνας, ΤΟΕΒ Βασιλικής , ΤΟΕΒ Λυγαριάς, ΤΟΕΒ Ρογγίων, ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδας , ΤΟΕΒ Ενιπέα και ΓΟΕΒ Θεσσαλίας/

Ακόμη το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Αγναντής Σπυρίδων και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Φαρκαδόνας κ Ιωάννης Γεωργουλόπουλος, οι οποίοι εκδήλωσαν την πρόθεση στήριξης των Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων και την συνδρομή του Δήμου Φαρκαδόνας με κάθε τρόπο προς τους Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων  και κατ’ επέκταση προς  τον αγροτικό κόσμο.

Την  Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 μμ στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας θα λάβει χώρα νέα συνάντηση, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα κοινό πλαίσιο ενεργειών για τα ανωτέρω ζητήματα. Καλούνται να είναι παρόντες εκπρόσωποι όλων των Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων καθώς και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α και β βαθμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας.