Κοινωνικός – Ιαματικός Τουρισμός: Άνοιξαν οι παροχές για τους δικαιούχους

Τα απαραίτητα βήματα για την παραλαβή των δελτίων

-Διαφήμιση-

Διαθέσιμες είναι από προχθές, Τετάρτη 10 Ιουλίου, οι παροχές των προγραμμάτων της ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ έτους 2019 στους κληρωθέντες δικαιούχους. Τα ονόματά τους και οι κατάλογοι των συμβεβλημένων με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ επιχειρήσεων (παρόχων) για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ στο πεδίο Αγροτική Εστία- Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες (www.opeka.gr).

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα για να παραλάβουν τα δελτία τους:

1 Να κάνουν έγκαιρα κράτηση δωματίου στο κατάλυμα της επιλογής τους, το οποίο πρέπει να τους στείλει απαραιτήτως την επιβεβαίωση κράτησης (voucher).

2 Μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής «Καταχώριση κράτησης δωματίου», η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr, καταχωρίζουν οι ίδιοι ή μέσω των ΚΕΠ τα στοιχεία της κράτησης δωματίου (κατάλυμα και ημερομηνίες διαμονής), σύμφωνα με την επιβεβαίωση κράτησης (Voucher).

3 Μετά την ηλεκτρονική καταχώριση της κράτησης του δωματίου στην ηλεκτρονική εφαρμογή, μπορούν να προσέρχονται σε οποιοδήποτε ΚΕΠ, αφού όμως έχει παρέλθει χρονικό διάστημα περίπου 30 λεπτών από την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής κράτησης, για να παραλάβουν τα δελτία τους. Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των δελτίων από τους κληρωθέντες των προγραμμάτων Κοινωνικού-Ιαματικού Τουρισμού, εκδρομικού και εισιτήριων θεάτρου είναι η 6/9/2019.

Ειδικά για το πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Βιβλίων, οι κληρωθέντες μπορούν να προσέρχονται απευθείας σε βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ μέχρι τις 30/09/2019.

-Διαφήμιση-