Κοσμοπλημμύρα στα γαστρονομικά φεστιβάλ της Λάρισας και των Τρικάλων

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το 2ο LARISSA FOOD FESTIVAL που πραγματοποιήθηκε στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης στη Λάρισα, όπου συνολικά 35 παραγωγοί τοπικών προϊόντων και 11 επιχειρήσεις εστίασης της Λάρισας διέθεσαν τα προϊόντα τους και έδωσαν το «παρών» στη μεγάλη αυτή γιορτή φαγητού και μουσικής.

Στο φεστιβάλ εμφανίστηκαν η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Γιώργος Γιαννιάς, οι οποίοι ανέβασαν το κέφι στα ύψη, ενώ την ίδια ώρα οι ψησταριές… πήραν φωτιά. Απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου (οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 20.000) δήλωσαν οι διοργανωτές, το Επιμελητήριο Λάρισας, ο Δήμος Λαρισαίων και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το γαστρονομικό φεστιβάλ είχε διεθνή απήχηση, καθώς έγινε σε συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό του Δήμου Βελιγραδίου, του Δήμου Nις και του Δήμου Λέσκοβατς.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας, Δημήτρη Παπαλέξη, «βασιζόμαστε στο πρόγραμμα των 50 χιλιομέτρων –όποιο προϊόν παράγεται σε ακτίνα 50 χιλιομέτρων από τη Λάρισα αναδεικνύεται, προβάλλεται και καταναλώνεται σε αυτό το ιδιαίτερο γαστρονομικό φεστιβάλ. Κάθε χρόνο, ο πήχης μπαίνει ψηλότερα».