Το Γηροκομείο Ξάνθης καλεί εθελοντές να μαζέψουν ελιές από τα ελαιόδεντρα δημόσιων χώρων

Ο Διευθυντής κ. Μπάμπης Μπραουτάκης και οι εργαζόμενοι του Τελωνείου Ξάνθης,12 και 13 Νοεμβρίου 2020 μαζεύουν εθελοντικά ελιές από τον αύλειο χώρο του "ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ".

Να προχωρήσει, στην συγκομιδή των ελαιών από τα ελαιόδεντρα, που βρίσκονται σε δημόσιους χώρους (πεζοδρόμια, σχολεία, γήπεδα, πλατείες, κλπ) προτίθεται και φέτος το Γηροκομείο Ξάνθης, ύστερα από σχετική άδεια που έχει από το Δήμο Ξάνθης από το 2017.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν 2-3 ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο, μπορούν να συμμετέχουν στην «Ομάδα Βοήθειας του Γηροκομείου Ξάνθης».

“Ελάχιστος από τον ελεύθερο προσωπικό σας χρόνο, μέσα από μια πράξη αλτρουισμού, μπορεί να σημάνει μια σημαντική ενίσχυση στους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας. Κυρίως όμως να χαρίσει συναισθήματα χαράς, ευτυχίας, τόσο στους παππούδες, γιαγιάδες του γηροκομείου αλλά πιστεύουμε και σε όλους όσους συμμετάσχουμε στην ελάχιστη αυτή φιλανθρωπική δράση” δηλώνουν οι υπεύθυνοι και σημειώνουν: “Επίσης όσοι συμπολίτες μας δεν επιθυμούν να μαζέψουν τις ελιές από τα κτήματα τους μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας”.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 2541023114 του Γηροκομείου Ξάνθης για περισσότερες λεπτομέρειες και για δήλωση συμμετοχής στην «Ομάδα Βοήθειας του Γηροκομείου Ξάνθης».

Πηγή: ertnews.gr