Κτηνοτροφικός Σύλλογος Τυρνάβου και ΠΑΚ στηρίζουν την κινητοποίηση των αγροτοκτηνοτρόφων Ελασσόνας

Αγρότες της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας βρίσκονται σε ετοιμότητα για κινητοποιήσεις

Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος δήμου Τυρνάβου, με σχετική ανακοίνωσή του, συμπαρίσταται και θα συμμετάσχει με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του  συλλόγου, στην παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Ελασσόνας την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, που διοργανώνει ο ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ολύμπου,  όπως αποφασίστηκε (από τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Ολύμπου) μετά από πρόσφατη συνέλευσή του στην Καλλιθέα Ελασσόνας, υλοποιώντας την απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων (ΠΕΜ), για συνελεύσεις των Συλλόγων, με στόχο τον προγραμματισμό αγροτικών κινητοποιήσεων αρχές Φεβρουαρίου, στη βάση του επεξεργασμένου πλαισίου πάλης της ΠΕΜ, με έξοδο των τρακτέρ στα μπλόκα.

Όλοι πρέπει να είμαστε μια γροθιά, απέναντι στις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν, καταλήγει η ανακοίνωση του Κτηνοτροφικού Συλλόγου δήμου Τυρνάβου.

Η ΠΑΚ Θεσσαλίας στηρίζει την κινητοποίηση των αγροτοκτηνοτρόφων της Ελασσόνας

Η νεοσύστατη «Προοδευτική Αγροτική Κίνηση» (ΠΑΚ) Θεσσαλίας, με σχετική ανακοίνωσή της, δηλώνει πως «βρίσκεται στο πλευρό των Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων της Ελασσόνας, οι οποίοι την προσεχή Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, διοργανώνουν παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Ελασσόνας, λόγω των υπέρογκων αυξήσεων στις τιμές του αγροτικού ρεύματος».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η ΠΑΚ Θεσσαλίας θα παραβρεθεί και θα συμμετάσχει στη σχετική κινητοποίηση στην Ελασσόνας, μέσω αντιπροσωπείας από τη 17μελή Συντονιστική Ομάδα Εργασίας, διότι ο αγώνας για μείωση του κόστους παραγωγής, για αφορολόγητο πετρέλαιο, για μείωση της τιμής του αγροτικού ρεύματος και για μηδενισμό της Ρήτρας Αναπροσαρμογής, είναι κοινός και ενωτικός».