Οι Λαρισαίοι κρεοπώλες μοιράζουν τυχερούς λαχνούς στους καταναλωτές και τρόφιμα στις ευπαθείς ομάδες

Στην αντεπίθεση περνούν και φέτος οι κρεοπώλες του Nομού Λάρισας, καθώς θα εφαρμόσουν για δεύτερη χρονιά τη «λοταρία» με την οποία κάθε πελάτης που θα αγοράζει κρέατα αξίας 15 ευρώ θα λαμβάνει έναν λαχνό – κουπόνι, που, αν κληρωθεί, θα μπορεί να κερδίσει κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ, τηλεοράσεις κι άλλα δώρα. Τα 22 παραδοσιακά κρεοπωλεία της Λάρισας δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στον σκληρό ανταγωνισμό που υφίστανται από τα πολυκαταστήματα και με πρωτοβουλία της Συντεχνίας τους επαναλαμβάνουν την προωθητική ενέργεια, η εφαρμογή της οποίας είχε μεγάλη απήχηση πέρυσι.

Φέτος, θα ολοκληρωθεί στις 9 Ιανουαρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των τυχερών λαχνών στο Επιμελητήριο Λάρισας. Οι κρεοπώλες που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση για να είναι διακριτοί έχουν αφίσες και ειδικά αυτοκόλλητα σήματα.

Επιβράβευση καταναλωτών

Ο πρόεδρος της συντεχνίας, Ευάγγελος Ρίζος, εμφανίζεται στην «ΥΧ» αισιόδοξος ότι «και στις φετινές γιορτές οι καταναλωτές θα εμπιστευτούν τα κρεοπωλεία της γειτονιάς τους, όχι μόνο λόγω της λοταρίας, αλλά επειδή έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους μια σχέση εμπιστοσύνης σχετικά με την ποιότητα και τις τελικές τιμές που απολαμβάνουν». Για τη λοταρία, δηλώνει πως «είναι ένας τρόπος επιβράβευσης των καταναλωτών μας που χρόνια τώρα μας στηρίζουν».

Κοινωνική δράση

Στο μεταξύ, για ακόμη μια φορά, οι παραδοσιακοί κρεοπώλες της Λάρισας, στο πλαίσιο της κοινωνικής τους δράσης, σύμφωνα με όσα αποφάσισαν σε πρόσφατη συνέλευσή τους, θα γεμίσουν το τραπέζι των απόρων και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης με «δέματα αγάπης». Τα μέλη της συντεχνίας θα συγκεντρώσουν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα κρέατα, τα οποία θα διανείμουν σε οικογένειες που βιώνουν φτώχεια.