Μαθητές από τη Σμίνθη δημιούργησαν «Τα Κράνα του Βουνού»

Τη δική τους εικονική επιχείρηση, «Τα Κράνα του Βουνού», δημιούργησε μια ομάδα μαθητών της Γ’ Τάξης του Γυμνασίου Σμίνθης, στην ορεινή Ξάνθη.

Οι μαθητές μάλιστα συμμετέχουν στην πανελλήνια Μαθητική Εμπορική Έκθεση της Θεσσαλονίκης, και διεκδικούν το βραβείο του κοινού.

«Μια ομάδα μαθητών της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Σμίνθης, στην ορεινή Ξάνθη, αποφάσισαν τον Οκτώβριο του 2022 να φτιάξουν την δική τους εικονική επιχείρηση με τίτλο «ΤΑ ΚΡΑΝΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ» και συμμετείχε στην πανελλήνια Μαθητική Εμπορική Έκθεση στη Θεσσαλονίκη!» τονίζεται σχετικά για τη δράση των μαθητών.

«Το όνομα το διαλέξαμε, επειδή ο καρπός κράνο φύεται αποκλειστικά σε ορεινές περιοχές και είναι χαρακτηριστικό της περιοχής μας».

Η εικονική επιχείρηση των μαθητών παράγει χυμό από κράνα σε 3 τύπους: σκέτο φυσικό, με στέβια, με κυδώνι και στεβια, καθώς και λικέρ κράνα.

Μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια των μαθητών ψηφίζοντας εδώ: https://jagreece.org/promovoting/ και να τους βοηθήσετε να κερδίσουν το βραβείο κοινού, παρακολουθώντας το διαφημιστικό τους σποτ. 

Πηγή: XanthiNea.gr