Μετακομίζει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας το Orange Grove για την υποστήριξη των start up

Μετακομίζει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας το Orange Grove για την υποστήριξη των start up
-Διαφήμιση-

Τα επόμενα βήματα του Orange grove, του διεθνούς επιταχυντή νεοφυών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, αλλά και την εξέλιξη στο οικοσύστημα των start up παρουσίασε σήμερα 11/6, ο Πρέσβης της Ολλανδίας Caspar Veldkamp στην οικία του σε μία κλειστή συνάντηση δημοσιογράφων. Το αγροτικό έντυπο που παρευρέθηκε ήταν η Ύπαιθρος Χώρα.

Ο κ. Veldkamp αφού ανέλυσε την μέχρι τώρα πορεία του Orange Grove, επικεντρώθηκε στα επόμενα σχέδια τονίζοντας αρχικά τη διεύρυνση του επιταχυντή και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, καθώς μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στην Αθήνα και την Πάτρα. Ο στόχος τους είναι να εστιάσουν σε πόλεις με παρουσία ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και μεγάλο νεανικό πληθυσμό καθώς η μέχρι τώρα εμπειρία τους απέδειξε ότι υπάρχουν τεράστιες προοπτικές στην περιφέρεια.

Επίσης, δεύτερος στόχος του Orange Grove είναι να λειτουργήσει ως πλατφόρμα διασύνδεσης που θα ενθαρρύνει τη δημιουργία επιχειρήσεων που θα καταστήσουν την ελληνική οικονομία πιο ελκυστική σε διεθνές επίπεδο.

Μετά από ερώτηση της «ΥΧ» για την πορεία και την εξέλιξη των start up του αγροδιατροφικού τομέα, ο κ. Veldkamp σχολίασε την πορεία των νεοφυών επιχειρήσεων του κλάδου αλλά και τα χαρακτηριστικά τους, τονίζοντας ότι ο αγροδιατροφικός τομέας έχει τεράστιες δυνατότητες ενώ υπάρχει ανεπτυγμένο ενδιαφέρον από ξένες εταιρείες να επενδύσουν σε αυτόν.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της «ΥΧ» στις 14/6