Μπισκότα χειροποίητα με άρωμα Αμοργού από τη Νέλλη

Μπισκότα χειροποίητα με άρωμα Αμοργού από τη Νέλλη!
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Η Αμοργός ξεχωρίζει με πολλές γαστρονομικές προτάσεις και αρώματα (πατατάτο, κοφτό) να κατακλύζουν τον επισκέπτη του νησιού κατά τους θερινούς κυρίως μηνες! Αυτή την φορά παρουσιάζουμε την κ. Νέλλη η οποία επισκέφθηκε το νησί και εμπνεύστηκε μέσα από αυτό δημιουργώντας μπισκότα στα οποία και έδωσε το όνομα Αμοργός! Η ίδια μας μίλησε για τις γευστικές δημιουργίες της οι οποίες πλέον αποτελούν μέρος της καθημερινότητας και της δουλειάς της!

Μπισκότα χειροποίητα με άρωμα Αμοργού από τη Νέλλη!

Μπισκότα χειροποίητα με άρωμα Αμοργού από τη Νέλλη!Biscuits amorgos

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Όταν μου ζητήθηκε για κάποιο πάρτι να ετοιμάσω μπισκότα με καλοκαιρινό θέμα, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, ήταν η απεραντοσύνη του γαλάζιου και η άγρια ομορφιά της Αμοργού. Πιστεύω είναι δύσκολο να την αποτυπώσεις σε ένα μπισκότο, αλλά έκανα την προσπάθειά μου. 

Έχω επισκεφθεί σχεδόν όλα τα νησιά της χώρας μας (κάτι νησίδες μου απομένουν για εξερεύνηση) αλλά ηΑμοργός έχει ένα μαγνήτη που σε τραβάει να ξαναπάς και να ξαναπάς!

Το όνομά μου είναι Νέλλη Στεργίδη και είναι 55 ετών. Κατάγομαι από την Καβάλα, όμως ζω στην Αθήνα περίπου 35 χρόνια. Μετά από μία καριέρα 30 περίπου ετών σε μεγάλη επιχείρηση του ιδιωτικού τομέα, αποφάσισα να ασχοληθώ με πράγματα που με ευχαριστούν και με εκφράζουν.

Ένα από αυτά είναι και η διακόσμηση μπισκότων!! Είναι μια πρόκληση, να προσπαθήσεις να δώσεις σχήμα, σχέδιο και χρώμα σε ένα κομμάτι ζύμης και να δίνεις έτσι ζωή σε ένα μπισκότο.  Στην αρχή μοίραζα τα μπισκότα σε συγγενείς και φίλους, αλλά η ζήτηση άρχισε να αυξάνεται και κάπως έτσι άρχισα να δέχομαι τις πρώτες μου παραγγελίες. Έτσι κυλάει πιο όμορφα και δημιουργικά η ζωή μου και δεν μου λείπει καθόλου η προηγούμενη δουλειά μου.

Στον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο μου, ταξιδεύω ανά τον κόσμο γιατί μου αρέσει να γνωρίζω άλλους λαούς και πολιτισμούς, ενώ περνώ και κάποιους μήνες στην Αγγλία, όπου ζει η μονάκριβη κόρη μου.

Εύχομαι ολόψυχα, μια δημιουργική και γεμάτη υγεία και χαμόγελα Καινούργια Χρονιά.

Εμείς ευχαριστούμε την Νέλλη για τα λόγια της και της ευχόμαστε να επισκεφθεί πολύ σύντομα το νησί του απέραντου γαλάζιου!Ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τα μπισκότα της με άρωμα Αμοργού!

Πηγή: go-amorgos.gr

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress