Δυναμική ήταν η παρουσία της ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. στην 28η AGROTICA, που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2020. Οι επισκέπτες της 28ης AGROTICA, ξεπέρασαν τους 160.000, αναδεικνύοντάς την σε τόπο συνάντησης των επαγγελματιών του αγροτικού & κτηνοτροφικού τομέα. 

Στο περίπτερο 12 της ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. όλοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα βραβευμένα (SIMA 2019, AGRITECHNICA 2019, ASABE AE50 2020) μηχανήματά, τις νέες αναβαθμισμένες σειρές τρακτέρ και θεριζοαλωνιστικών μηχανών, τους μικρούς φορτωτές της CASE CONSTRUCTION, τα περονοφόρα μηχανήματα της UNICARRIERS και τα φορτηγά IVECO DAILY.  

Επίσης ικανοποιητική προσέλευση είχε και η ημερίδα που διοργανώθηκε με θέμα «Εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας σε Οπωρώνες», όπου αναπτύχθηκαν όλες τις τελευταίες τεχνολογίες για τα συστήματα Γεωργίας Ακριβείας.

Την παράσταση έκλεψαν το τρακτέρ New Holland T7.190 AutoCommand, το βραβευμένο στην έκθεση Agritechnica 2019, το δενδροκομικό New Holland Τ4.100Ν με τον τίτλο «Τρακτέρ της Χρονιάς 2020» στην κατηγορία «Καλύτερο Ειδικό τρακτέρ», για την φημισμένη ανάρτηση εμπρόσθιου άξονα Terraglide και το νέο μοντέλο της Case IH VESTRUM 120 CVX DRIVE και η ναυαρχίδα της Case IH OPTUM 270 CVXDrive. 

Τα βλέμματα προσέλκυσαν το PLM station στο κέντρο του περιπτέρου, όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να ενημερωθούν για τα συστήματα γεωργίας ακριβείας, καθώς επίσης και τα προϊόντα της AGXTEND που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στην Ελλάδα.  

Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε και για τις αναβαθμισμένες σειρές δενδροκομικών τρακτέρ New Holland Τ4 F/N/V και ανοικτής καλλιέργειας New Holland Τ5 EC και Case IH LUXXUM και το βραβευμένο στην έκθεση SIMA 2019, Case IH VESTRUM CVXDrive με τον τίτλο «Τρακτέρ της Χρονιάς 2020» στην μεσαία κατηγορία τρακτέρ.

Δυναμική παρουσία στην έκθεση αποτέλεσε και το εντυπωσιακό περίπτερο της Petronas Lubricants. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσίαση των προϊόντων Ambra, Akcela και Urania, τα οποία αποτελούν τα γνήσια λιπαντικά για New Holland, Case και Iveco αντίστοιχα.

Ο χώρος της Petronas με χαρακτηριστικά pit stop, ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τη συνεργασία με τη Formula 1 μέσω της ανανεωμένης σειράς λιπαντικών κινητήρων Synthium.

Η ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ευχαριστεί όλους όσους επισκέφθηκαν το περίπτερο της και ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους σε μια σειρά επιδείξεων που πρόκειται να πραγματοποιήσει εντός του τρέχοντος έτους.