Νέα σειρά προϊόντων από την E-LA-WON στη Διεθνή Έκθεση Sial Middle East 2019

Νέα σειρά προϊόντων από την E-LA-WON στη Διεθνή Έκθεση Sial Middle East 2019

Η Ελλάδα είχε δυναμική παρουσία στη Sial Middle East 2019 που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο του Abu Dhabi στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η Διεθνής Έκθεση Sial Middle East αποτελεί κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής και ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των επισκεπτών της, την εξαιρετική οργάνωση αλλά και τα πολύ καλά αποτελέσματα των B2B (Business to Business) συναντήσεων.

Η E-LA-WON στο πλαίσιο αυτού του γεγονότος παρουσίασε τη “Gold Line” σειρά που αποτελείται από πέντε Ultra Luxury προϊόντα και τα οποία απευθύνονται μόνο για το αγοραστικό κοινό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Με λαμπρότητα τα εκθίασε τόσο η Abu Dhabi TV και Sial TV και προκάλεσε το ενδιαφέρον σε αρκετούς «επιφανείς» επισκέπτες – αγοραστές. Ενδιαφέρον είχαν, επίσης, η Premium & Traditional σειρές της εταιρείας με έμφαση στο ελαιόλαδο, μέλι, pesto και σαπούνια.

Το περίπτερο της E-LA-WON προσέλκυσε το ενδιαφέρον σημαντικών εισαγωγέων, διανομέων, επαγγελματιών λιανικής και χονδρεμπόρων της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής από χώρες όπως ΗΑΕ, Σαουδική Αραβία, Ομάν, Κατάρ, Κουβέιτ, Υεμένη, Ιορδανία και Λίβανος. Όπως τόνισε ο CEO της εταιρείας, κος Ιωάννης Καμπούρης, η διοργανώτρια εταιρεία SIAL με την υποστήριξη του στρατηγικού της συνεργάτη, την Αρχή Ελέγχου Τροφίμων του Abu Dhabi, χρηματοδότησαν την πρόσκληση αρκετών αγοραστών από τη Μέση Ανατολή, την Ινδία και την περιοχή της Αφρικής, προκειμένου αυτοί να παρευρεθούν στο σημαντικό αυτό γεγονός.

Η E-LA-WON, πρωτοπόρος σε Healthy Foods και καινοτόμα προϊόντα, ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς και αναδεικνύει την Ελληνικό πρωτογενή τομέα της χώρας μας.