Νέες διακρίσεις για τον ΒιοΑγρό στα Vegan Awards 2023

Με δεδομένη την αγάπη και την προσήλωση στο «φυσικό» και vegan προϊόν, η εταιρία ΒιοΑγρός συμμετείχε για ακόμα μία χρονιά στα Vegan Awards. Τον θεσμό που επιβραβεύει και αναδεικνύει τα πιο καινοτόμα προϊόντα των εταιριών που προάγουν το Vegan Lifestyle,  εμπνέοντας και θυμίζοντας ότι με τη συμβολή τους απαντούν στις σύγχρονες ανησυχίες των καταναλωτών για θέματα υγείας, προστασίας δικαιωμάτων των ζώων, καθώς και του περιβάλλοντος.

Ευχαριστούμε όλες τις συμμετέχοντες εταιρείες για τη σημαντική συμβολή τους στην ανάδειξη του Vegan τρόπου ζωής και όλους εσάς που μας επιλέγετε καθημερινά.

Για μια ακόμα χρονιά βραβεύτηκαν στα Vegan Awards 2023 δημοφιλή προϊόντα μας. Συγκεκριμένα:

  1. Platinum Βραβείο στην κατηγορία «Best F&B Products non Certified, Plant based Cheese» με το Βιολογικό Τόφου Φυσικό «Tofunistas»
  2. Gold Βραβείο στην κατηγορία «Best F&B Products non Certified, Snack» με τους https://www.bioagros.gr/proionta/ksirofortio/kokkoi-ryziou-epikalipsi-sokolatas-xoris-glouteni-vitabellaΒιολογικούς Τραγανούς Κόκκους Ρυζιού με Κακάο «Vitabella»
  3. Bronze Βραβείο στην κατηγορία «Best F&B Products non Certified, Snack» με την Βιολογική Γκοφρέτα Μονόκοκκου Σίτου με καρύδα & επικάλυψη σοκολάτας «Harmonica»

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε vegan προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και τη θρεπτική τους αξία!

Μεγαλώσαμε μαζί! Μεγαλώσαμε μια ολόκληρη γενιά!

Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον έχοντας βασικό μας στόχο να προσφέρουμε βιολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, γιατί το σήμα ΒιοΑγρός αποτελεί εγγύηση ότι «ξέρεις τι τρως!».