Νέες πρακτικές στην καταπολέμηση παθογόνων

Πρόσκληση στους Ευρωπαίους αγρότες

Νέες πρακτικές στην καταπολέμηση παθογόνων
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Την ευκαιρία σε Ευρωπαίους αγρότες και συνεταιρισμούς, που εμπλέκονται στον πρωτογενή τομέα, να βρουν την ιδανική λύση σχετικά με τη διάγνωση παθογόνων στις καλλιέργειές τους και τη διαχείριση των φυτοπροστατευτικών δίνει το έργο «EMPHASIS».

Στο χρηματοδοτούμενο από τον Ορίζοντα 2020 πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν έγκυρη ενημέρωση και υποστήριξη σχετικά με πρακτικές και καινοτομίες, που αναπτύσσονται μέσω του «EMPHASIS» και τις οποίες μπορούν να εφαρμόσουν στην παραγωγή τους.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Πώς λειτουργεί

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν μία διαδικτυακή φόρμα συμμετοχής, στην οποία θα αναφέρονται στις στρατηγικές πρόληψης, ελέγχου και παρακολούθησης για τον περιορισμό των επιπτώσεων των παθογόνων, των ασθενειών και των παρασίτων. Στη συνέχεια, μία ειδική εξαμελής επιτροπή του «EMPHASIS» θα αξιολογήσει τα στοιχεία που θα συλλεχθούν και θα επιλεγούν τρεις υποψήφιοι στους οποίους θα εφαρμοστούν οι νέες καινοτόμες τεχνολογίες και μέθοδοι με βάση τις ανάγκες τους.

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην πρωτοβουλία αποτελεί οι ενδιαφερόμενοι να βρίσκονται εντός των ορίων της Ευρώπης, ενώ μπορεί να είναι πέρα από μεμονωμένοι παραγωγοί, αγροτικοί συνεταιρισμοί, ομάδες παραγωγών, ερευνητές, φυτοϋγειονομικοί σύμβουλοι, διαγνωστικά εργαστήρια και φυτωριούχοι.

Ενδιαφερόμενοι που βρίσκονται σε φάση πτώχευσης ή εκκαθάρισης ή έχουν αναστείλει τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες ή έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν για αδίκημα που αφορά την επαγγελματική τους δραστηριότητα, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην πρωτοβουλία.

 

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress