Επανεκλογή Β. Μάρκου στην Πανελλήνια Ένωση Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος

Νέο ΔΣ για την Πανελλήνια Ένωση Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Εξελέγει την Πέμπτη 10 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος για την διετία 2018-2020 με τον Βασίλειο Μάρκου να αναλαμβάνει ξανά την προεδρεία.

Η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βασίλειος Μάρκου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αντώνιος Σιάρκος
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ευθαλία Βουδούρη
ΤΑΜΙΑΣ: Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου
ΜΕΛΗ: Βασίλειος Κρουστάλλης
Δημήτριος Πολύχρονος
Αριστοτέλης Πριόβολος

Κύριος στόχος του νέου Δ.Σ. είναι η συνέχιση της προσπάθειας της προηγούμενης διοίκησης για καλυτέρευση της ποιότητας του ελληνικού βαμβακιού, η οποία και έχει ρόλο καθοριστικό για τη βελτίωση της θέσης του στην παγκόσμια αγορά, για το καλό της Εθνικής Οικονομίας, καθώς το βαμβάκι συγκαταλέγεται στα τρία πρώτα εξαγώγιμα προϊόντα της χώρας μας.

Άλλωστε, προσδοκία της νέας Διοίκησης είναι το αργότερο μέχρι τέλη Ιουνίου να έχουν ολοκληρωθεί οι ενέργειες, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για τη δημιουργία Εμπορικού Σήματος Ευρωπαϊκού Βάμβακος και την ανάδειξη του Ευρωπαϊκού Βαμβακιού τόσο εντός (κυρίως) όσο και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο υπάρχει εκπροσώπηση από τους Αντιπροσώπους Εκκοκκισμένου Βάμβακος, μέσω της κας Βουδούρη, προκειμένου και εκείνοι να συμβάλλουν στην οργανωμένη προσπάθεια για την ανάδειξη του ελληνικού βαμβακιού, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress