Η Nissan και ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός “ρίχνουν” στην μάχη το απόλυτο TITAN

Η Nissan και ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός “ρίχνουν” στην μάχη το απόλυτο TITAN
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Η Nissan και ο Ερυθρός Σταυρός δημιούργησαν το Ultimate Service ΤΙΤΑΝ, μια κινητή μονάδα επιτελικής διαχείρισης και προσφοράς πρώτων βοηθειών, εξοπλισμένη με το απαραίτητο ιατροφαρμακευτικό υλικό σε περίπτωση αντιμετώπισης καταστροφών.

Το μοναδικό αυτό όχημα παρουσιάστηκε πρόσφατα στον Τύπο, σε τελετή που έλαβε χώρα στο Τμήμα Πυροσβεστικής του Miami Beach. Από εκεί και μέχρι τις 13 Οκτωβρίου, θα βρεθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μαϊάμι και στη συνέχεια θα δοθεί, ως δωρεά, στον Ερυθρό Σταυρό, στη Νότια Φλόριντα, όπου θα χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τυχόν πάσχοντες, κατά  τη διάρκεια κρίσιμων περιόδων ανάγκης.

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

“Όπως έχουμε δει ξανά και ξανά, δυστυχώς δεν πρόκειται για το εάν μια καταστροφή θα χτυπήσει, αλλά για το πότε”, δήλωσε ο Jeremy Tucker, αντιπρόεδρος  Marketing Communications and Media της Nissan North America Inc. “Και όταν δυστυχώς γίνει αυτό, ο Αμερικανός Ερυθρός Σταυρός και οι εθελοντές του έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικοί, όπως και το ΤΙΤΑΝ. Ελπίζουμε ότι αυτό το Ultimate Service ΤΙΤΑΝ, που δημιουργήθηκε με βάση τις αποκλειστικές ανάγκες του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, θα βοηθήσει τα στελέχη του για να  συνεχίσουν να αποτελούν τους ΤΙΤΑΝΕΣ της κοινωνίας, που κάνουν τη διαφορά”.

Οι ανάγκες των ομάδων διάσωσης ποικίλλουν ανάλογα με το κίνδυνο. Για τον λόγο αυτό,   το Ultimate Service TITAN, έρχεται με τις ακόλουθες παροχές:

  • Με ένα γραφείο, γεννήτρια ηλιακής ενέργειας και ενσωματωμένο hotspot Wi-Fi, το Ultimate Service TITAN είναι το τέλειο κινητό κέντρο διαχείρισης για τους εθελοντές.
  • Εξοπλισμένο με ένα κρεβάτι και ένα κιτ πρώτων βοηθειών, το όχημα επιτρέπει στους πρώτους διασώστες, να παρέχουν επιτόπου φροντίδα,  σε όσους τραυματίστηκαν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
  • Ένα ενσωματωμένο ψυγείο και η παντός εδάφους ικανότητα του οχήματος, επιτρέπει στο Ultimate Service TITAN να χρησιμεύει ως όχημα μεταφοράς αίματος, σε νοσοκομεία που το έχουν ανάγκη.
-Διαφήμιση-
Αγροτική Καινοτομία - Γεωργικές Συμβουλές