Νότιο Αιγαίο: Προβολή και προώθηση έντεκα μικρών νησιών

Σημαντική προβολή για 11 ανερχόμενους προορισμούς και μικρά νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την Ανάφη, την Αντίπαρο, τη Δονούσα, την Ηρακλειά, την Κάσο, την Κίμωλο, την Κύθνο, τη Λέρο, τους Λειψούς, τη Σίκινο, τη Σχοινούσα, την Τήλο και τη Χάλκη πραγματοποιείται στο ελληνικό και διεθνές κοινό, μέσω του portal Discover Greece.

Οι 11 νέες, αναβαθμισμένες σελίδες, με πλούσιο περιεχόμενο και φωτογραφικό υλικό για το κάθε ένα από τα 11 νησιά, συμπληρώνουν την παρουσία του Νοτίου Αιγαίου στο Discover Greece, δημιουργώντας έναν ολοκληρωμένο χάρτη εμπειριών στα νησιά που ταξιδεύει το κοινό, στο ασύγκριτο σκηνικό του Αιγαίου.

Επισημαίνεται ότι όλα τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας περιεχόμενου που δημιούργησε η Περιφέρεια, μπορούν να αναρτούν υλικό, το οποίο στην συνέχεια αξιοποιεί περαιτέρω η Marketing Greece, δημιουργώντας υλικό προβολής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, τόσο στα πλαίσια της καμπάνιας #aegeanlikenoother, όσο και από τα ίδια νησιά, για την προώθηση τους.

Η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι στρατηγική δέσμευση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Διεύθυνσης Τουρισμού, να προσφέρει ευκαιρίες προβολής και πρόσβαση σε σύγχρονα ψηφιακά μέσα σε όλα τα νησιά μας, από το μεγαλύτερο μέχρι στο μικρότερο! Συστηματικά και με πρόγραμμα, στα πλαίσια του τριετούς στρατηγικού σχεδίου για τον τουρισμό, που εκπονήθηκε σε συνεργασίας με τον ΣΕΤΕ και τη ΜG, προχωράμε σε δράσεις σύγχρονες και στοχευμένες, που έχουν σκοπό να αναδείξουν τον πλούτο και την μοναδικότητα του τουριστικού προϊόντος του Νοτίου Αιγαίου αλλά και του κάθε νησιού ξεχωριστά.

Όλα τα νησιά μας έχουν τη θέση τους στο πρόγραμμα προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου».

Η δράση προβολής των νησιών στο Discovergreece.com, υλοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και της Marketing Greece με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.