Οδηγίες για το Αγροτικό Τιμολόγιο στο ρεύμα

Οδηγίες για το Αγροτικό Τιμολόγιο στο ρεύμα

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, Περιφέρειας Θεσσαλίας ενημερώνει:

«Προς διευκόλυνση των διαδικασιών που αφορούν πολίτες που έλαβαν την επιστολή της ΔΕΗ, σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης και διατήρησης του Αγροτικού Τιμολογίου και κατόπιν συνεργασίας των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών και Φορέων, σας ενημερώνουμε:

Οι πολίτες που έλαβαν την παραπάνω επιστολή οφείλουν να απευθύνονται απαραίτητα στην ΔΕΗ και κατά περίπτωση στις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες, σύμφωνα με τα παρακάτω:

1. Όσοι έχουν υποβάλει αίτηση Επικαιροποίησης Αγροτικού Τιμολογίου ή Αλλαγής Ονόματος στην Υπηρεσίας μας από 1-1-2014 έως σήμερα, που συνοδευόταν με οριστική Άδεια Χρήσης Νερού από τη Δ/νση Υδάτων, για την κάθε γεώτρηση απευθύνονται μόνο στη ΔΕΗ, προς τυχόν διευθέτηση και δεν απαιτείται περαιτέρω ενέργεια.

2. Όσοι έχουν υποβάλει αίτηση Αλλαγής Ονόματος στην Υπηρεσίας μας, από 1-1-2014 έως σήμερα, χωρίς την οριστική Άδεια Χρήσης Νερού από τη Δ/νση Υδάτων αλλά μόνο με το καταθετήριο της αίτησής τους στο Τμήμα Υδροοικονομίας για την κάθε γεώτρηση θα απευθύνονται στο Τμήμα Υδροοικονομίας (Φαρσάλων 148- ισόγειο) για να πάρουν Βεβαίωση υποβολής αιτήματος την οποία στη συνέχεια προσκομίζουν στη ΔΕΗ.Όταν εκδοθεί ή οριστική Άδεια Χρήσης Νερού από τη Διεύθυνση Υδάτων οφείλουν να την προσκομίσουν στην Υπηρεσία μας (Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Λάρισας που βρίσκεται στο ισόγειο του νέου κτιρίου της Περιφέρειας στη Δ/νση Θεοφράστου και Καλλισθένους) εντός 45 ημερών για τη έκδοση του Δελτίου Νο 1.

3. Όσοι δεν έχουν υποβάλει αίτηση Επικαιροποίησης Αγροτικού Τιμολογίου ή Αλλαγής Ονόματος στην Υπηρεσίας μας από 1-1-2014 έως σήμερα οφείλουν να προσέλθουν στην Υπηρεσία μας και να υποβάλουν αίτηση επικαιροποίησης Αγροτικού Τιμολογίου, για την κάθε γεώτρηση.

Τα ίδια ισχύουν και για όσους εξυπηρετούνται από συλλογικά δίκτυα υδάτων ΤΟΕΒ ή Δήμους με τη διαφορά ότι την οριστική Άδεια Χρήσης Νερού από τη Δ/νση Υδάτων αντικαθιστά η Βεβαίωση του Φορέα Διαχείρισης ΤΟΕΒ ή Δήμου.

Για περαιτέρω διευκόλυνση της διαδικασίας και αποφυγή σύγχυσης των δικαιούχων οι πολίτες δύνανται να απευθύνονται στα κατά τόπους μελετητικά γραφεία για την εξυπηρέτησή τους.

Πληροφορίες στα τηλ.:
1. ΔΑΟΚ Λάρισας: 2413511127, 2413511130
2. ΔΕΗ Λάρισας: 2410 672180
3. Τμήμα Υδροοικονομίας: 2413511380

Πηγή: ert.gr