Οι ιταλικές αρχές… ξετρύπωσαν παράνομους μετανάστες να εργάζονται στα κτήματα του Sting

Οι ιταλικές αρχές… ξετρύπωσαν παράνομους μετανάστες να εργάζονται στα κτήματα του Sting
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

“Λυπημένος και αναστατωμένος” δηλώνει ο Sting μετά τις αναφορές πως στο σπίτι του στην Ιταλία εργάζονται παράνομοι μετανάστες. 

Την ανακάλυψη έκαναν αστυνομικοί που πήγαν να ερευνήσουν την πολυτελή βίλα του γνωστού τραγουδιστή, όπου υπάρχει και ένας αμπελώνας έκτασης 3.500 στρεμμάτων, στον οποίο καλλιεργούνται ελαιόδεντρα, σταφύλια και άλλα φρούτα. 

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Guardian, οι εργάτες που δεν είχαν άδεια παραμονής στην Ιταλία βρέθηκαν εκεί μέσω ενός κυκλώματος παράνομης διακίνησης μεταναστών που τους διοχέτευε σε μια εταιρία, η οποία με τη σειρά τους έστελνε σε διάφορα κτήματα στην Τοσκάνη, συμπεριλαμβανομένου και του Sting.

Η Daily Telegraph αναφέρει πως οι διωκτικές αρχές της Ιταλίας θεωρούν πως οι ιδιοκτήτες των κτημάτων δεν γνώριζαν πως οι μετανάστες που δουλεύουν εκεί ήταν παράνομοι. 

Εκπρόσωπος της αστυνομίας σχολίασε πως ο τραγουδιστής είναι “λυπημένος και αναστατωμένος που έμαθε πως μια ανεξάρτητη εταιρία που διαχειρίζεται μερικά από τα κτήματά μας μπορεί να έχει εμπλακεί σε αμφίβολες πρακτικές εκδούλευσης”.

“Περιμένω οι ιταλική δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και να πάει το θέμα στα δικαστήρια” είπε ο Sting.

Πηγή: LIFO

-Διαφήμιση-
Αγροτική Καινοτομία - Γεωργικές Συμβουλές