Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της SIPCAM με μεγάλο δώρο ένα Toyota Hilux

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της SIPCAM με μεγάλο δώρο ένα Toyota Hilux
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το προωθητικό πρόγραμμα της εταιρείας φυτοπροστατευτικών προϊόντων SIPCAM με την κλήρωση ενός αυτοκινήτου Toyota Hilux. Όπως αναφέρει η SIPCAM, η εταιρεία δέχτηκε συνολικά πάνω από 15.000 συμμετοχές οι οποίες συμμετείχαν στην κλήρωση, που διενεργήθηκε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στις 17:00, ενώπιον της Συμβολαιογράφου Αθηνών Έλλης Καλιτσουνάκη (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 194).

Από την κληρωτίδα αναδείχθηκε ο τυχερός αριθμός 01285, που αντιστοιχεί σε συμμετοχή από το δελτίο του βαμβακοπαραγωγού Αραμπατζή Δημήτριου από την Λάρισα, ο οποίος αγόρασε το ζιζανιοκτόνο ΑΧΙΟΝ COMBI και το εντομοκτόνο ΖΙΡΡΥ GEO από το Γεωπονικό κατάστημα του Αχιλλέα Συμπίκου, επίσης στην Λάρισα.

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Θέλουμε να συγχαρούμε τον Αραμπατζή Δημήτριο για την επιτυχία του και να του ευχηθούμε καλοτάξιδο και καλές παραγωγές.

Εξάλλου, η εταιρεία μας αποφάσισε, στους πρώτους τρεις επιλαχόντες της κλήρωσης:

Νο 2: Λαχνός 00377, που ανήκει στον παραγωγό Σούρλα Χρήστο

Νο 3: Λαχνός 06061, που ανήκει στον παραγωγό Τσακμάκη Σωτήρη και

Νο 4: Λαχνός 12887, που ανήκει στην παραγωγό Μπαρμπούδη Ευαγγελία να δοθεί ως δώρο από μία τηλεόραση LED 50”, 4k Ultra HD, Smart, HDR, ή αντίστοιχη.

θέλουμε να συγχαρούμε όλους όσους έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα/κλήρωση της εταιρείας για την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα της SIPCAM για τις καλλιέργειές τους.

Η απονομή του επάθλου, καθώς και η έναρξη της νέας μας καμπάνιας για το 2019, θα γίνουν σε ανοικτή τελετή την Παρασκευή 1/3/2019, στις 17:00, στα πλαίσια της AGROTHESSALI στο περίπτερο της SIPCAM (περίπτερο, C8).

-Διαφήμιση-
Αγροτική Καινοτομία - Γεωργικές Συμβουλές