Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της SIPCAM με μεγάλο δώρο ένα Toyota Hilux

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της SIPCAM με μεγάλο δώρο ένα Toyota Hilux
-Διαφήμιση-

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το προωθητικό πρόγραμμα της εταιρείας φυτοπροστατευτικών προϊόντων SIPCAM με την κλήρωση ενός αυτοκινήτου Toyota Hilux. Όπως αναφέρει η SIPCAM, η εταιρεία δέχτηκε συνολικά πάνω από 15.000 συμμετοχές οι οποίες συμμετείχαν στην κλήρωση, που διενεργήθηκε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στις 17:00, ενώπιον της Συμβολαιογράφου Αθηνών Έλλης Καλιτσουνάκη (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 194).

Από την κληρωτίδα αναδείχθηκε ο τυχερός αριθμός 01285, που αντιστοιχεί σε συμμετοχή από το δελτίο του βαμβακοπαραγωγού Αραμπατζή Δημήτριου από την Λάρισα, ο οποίος αγόρασε το ζιζανιοκτόνο ΑΧΙΟΝ COMBI και το εντομοκτόνο ΖΙΡΡΥ GEO από το Γεωπονικό κατάστημα του Αχιλλέα Συμπίκου, επίσης στην Λάρισα.

Θέλουμε να συγχαρούμε τον Αραμπατζή Δημήτριο για την επιτυχία του και να του ευχηθούμε καλοτάξιδο και καλές παραγωγές.

Εξάλλου, η εταιρεία μας αποφάσισε, στους πρώτους τρεις επιλαχόντες της κλήρωσης:

Νο 2: Λαχνός 00377, που ανήκει στον παραγωγό Σούρλα Χρήστο

Νο 3: Λαχνός 06061, που ανήκει στον παραγωγό Τσακμάκη Σωτήρη και

Νο 4: Λαχνός 12887, που ανήκει στην παραγωγό Μπαρμπούδη Ευαγγελία να δοθεί ως δώρο από μία τηλεόραση LED 50”, 4k Ultra HD, Smart, HDR, ή αντίστοιχη.

θέλουμε να συγχαρούμε όλους όσους έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα/κλήρωση της εταιρείας για την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα της SIPCAM για τις καλλιέργειές τους.

Η απονομή του επάθλου, καθώς και η έναρξη της νέας μας καμπάνιας για το 2019, θα γίνουν σε ανοικτή τελετή την Παρασκευή 1/3/2019, στις 17:00, στα πλαίσια της AGROTHESSALI στο περίπτερο της SIPCAM (περίπτερο, C8).

-Διαφήμιση-