Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία υποδέχτηκε λάτρεις της μπύρας στο ζυθοποιείο της στη Ριτσώνα

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά στην πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία 2023» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, καλωσορίζοντας το κοινό στο ζυθοποιείο της στη Ριτσώνα, Ευβοίας. 

Η διοργάνωση «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2018, και κατόπιν της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού, θεσμοθετήθηκε, δίνοντας την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο της μπύρας στη χώρα μας. Έτσι λοιπόν και φέτος, η αγαπημένη εκδήλωση των φίλων του ζύθου -και όχι μόνο- επέστρεψε δυναμικά για 4η χρονιά.

Στο ζυθοποιείο, λοιπόν, της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να μυηθούν στον κόσμο της μπύρας, να περιηγηθούν στους χώρους παραγωγής μέσα από ξεναγήσεις, να συμμετέχουν σε ενδιαφέροντα sessions γευσιγνωσίας, να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για τις βασικές κατηγορίες μπύρας και τα χαρακτηριστικά τους, καθώς και να γευτούν τα αγαπημένα τους προϊόντα. Και όλα αυτά, με ελεύθερη είσοδο! 

Ακόμη, στον χώρο του ζυθοποιείου λειτουργούσε ανοιχτό μπαρ καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπου οι καταναλωτές μπορούσαν να δοκιμάσουν τα προϊόντα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, με και χωρίς αλκοόλ, καθώς και finger food, το οποίο είχε επιλεγεί βάσει του ιδανικού pairing με τις μπύρες.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία για ακόμη μία φορά αποδεικνύει, ότι στηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες που προωθούν περαιτέρω την καλλιέργεια της κουλτούρας της μπύρας στη χώρα μας, επιδιώκοντας την ουσιαστική επαφή του κοινού με τον μαγικό κόσμο του ζύθου.