Αυτό το άρθρο είναι 36 μηνών

ΟΜΣΕ -ΥΠΑΑΤ: Συνάντηση για ελληνοποιήσεις, μελισσοκομικό μητρώο και ανάδειξη του ελληνικού μελιού

11/05/2022
1' διάβασμα
omse-ypaat-synantisi-gia-ellinopoiiseis-melissokomiko-mitroo-kai-anadeixi-tou-ellinikou-meliou-262513

Συνάντηση «για την επίλυση των ζητημάτων του κλάδου και της ανάδειξης της αξίας του ελληνικού μελιού», πραγματοποίησε σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Σίμος Κεδίκογλου με εκπροσώπους του μελισσοκομικού τομέα συνάντηση με τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (Ο.Μ.Σ.Ε.).

Σύμφωνα με το υπουργείου: «η συζήτηση έγινε παρουσία του Προϊσταμένου του Τμήματος Μελισσοκομίας, Σηροτροφίας & Λοιπών Ζωικών Οργανισμών, κ. Μάριου Τζιτζινάκη και της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Συστήματος Εκτροφής Ζώων, κα. Ελένης Αποστολάκη.

Στη συνάντηση εκ μέρους της Ομοσπονδίας συμμετείχαν ο πρόεδρος, κ. Αναστάσιος Ποντίκης, ο αντιπρόεδρος, κ. Κωνσταντίνος Λεονταράκης, ο γραμματέας, κ. Δημήτριος Νικολάου και ο ταμίας, κ. Κωνσταντίνος Ντούνας. 

Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον πρόεδρό της, επικεντρώθηκε στη διατύπωση προτάσεων σχετικών με ενδεχόμενες βελτιωτικές παρεμβάσεις που αφορούν στο Εθνικό Ηλεκτρονικό Μελισσοκομικό Μητρώο.  

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, επανέλαβε τη σημασία της κατάθεσης προτάσεων και επισήμανε ότι κοινός στόχος είναι η πάταξη του φαινομένου των ελληνοποιήσεων και η ανάδειξη της μοναδικής αξίας του ελληνικού μελιού.

Όλες οι πλευρές συμφώνησαν στη συνέχιση της συνεργασίας τους και στην επανάληψη της συνάντησης».

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ: