ΟΣΔΕ 2017: Ποια ΚΥΔ μπορούν να οριστικοποιούν δηλώσεις

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ενημερώνει ότι 124 πιστοποιημένα ΚΥΔ, που έχουν ολοκληρώσει την υπογραφή των συμβάσεων συνεργασίας τους με ΟΠΕΚΕΠΕ και Φορέα Συντονισμού & Τεχνικής Υποστήριξης, είναι σε θέση να οριστικοποιούν δηλώσεις ΟΣΔΕ. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στελέχη της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, η λίστα των πιστοποιημένων ΚΥΔ -που θα έχουν τη δυνατότητα οριστικοποίησης αιτήσεων- αναμένεται να εμπλουτιστεί πολύ σύντομα. Ως εκ τούτου, οι παραγωγοί καλούνται να επιλέγουν ΚΥΔ που θα τους διασφαλίζει ότι η οριστική αίτηση θα υποβληθεί εντός της προβλεπόμενης κανονιστικής ημερομηνίας (15/5/2017) και, συνεπώς, θα διασφαλιστεί η καταβολή της δικαιούμενης επιδότησης.

«Περιμένουμε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να επιταχύνουν τις υπολειπόμενες διαδικασίες, προκειμένου να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση του έργου με ασφάλεια, δίχως να τεθεί σε κίνδυνο η επιδότηση κανενός δικαιούχου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Για την πληρέστερη ενημέρωση των δικαιούχων παραγωγών, η εταιρεία ενημερώνει ότι τα πιστοποιημένα ΚΥΔ, τα οποία έχουν υπογράψει τις συμβάσεις τους με ΟΠΕΚΕΠΕ και GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και συνεπώς οριστικοποιούν αιτήσεις, είναι αυτά που απεικονίζονται στον χάρτη.

Διαβάστε αναλυτικά ποια είναι τα 124 ΚΥΔ στην “ΥΧ” που κυκλοφορεί την Παρασκεύη 21/3 στα περίπτερα

ΟΣΔΕ 2017: Ποια ΚΥΔ μπορούν να οριστικοποιούν δηλώσεις