Π. Καμμένος: «Δεν καθησυχάζω καθόλου τον ελληνικό λαό»

Π. Καμμένος: «Δεν καθησυχάζω καθόλου τον ελληνικό λαό»
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Δυσοίωνο το τοπίο για τους Έλληνες στρατιωτικούς, που με την στάση των απέναντι, μπορεί να μείνουν «ακόμη και δεκαπέντε χρόνια στη φυλακή». Την άποψη αυτή εξέφρασε μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και αρχηγός των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος ο οποίος απέρριψε τα λεγόμενα Ερντογάν ότι είχε συνεννοηθεί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και μίλησε με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα για τον Τούρκο υψηλόβαθμο αξιωματούχο, χαρακτηρίζοντας τον «σουλτάνο» και μη αξιόπιστο συνομιλητή.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξέφρασε την εκτίμηση ότι ήταν προσχεδιασμένη η σύλληψη των δυο Ελλήνων. «Δεν καθησυχάζω καθόλου τον ελληνικό λαό. Λέω ότι εμείς είμαστε σοβαροί, είμαστε αποφασισμένοι μεν αλλά δεν πρόκειται να τσιμπήσουμε σε προσπάθεια δημιουργίας ενός επεισοδίου, όταν αυτοί προσπαθήσουν να το κάνουν. Αν όμως παραβιάσουν την εθνική μας κυριαρχία θ’ απαντήσουμε, όπως πρέπει. Δεν θα πάμε όμως να παίξουμε ένα παιχνίδι έντασης, όπως αυτοί θέλουν να το δημιουργήσουν, χωρίς να υποχωρούμε των δικών μας θέσεων», τόνισε χαρακτηριστικά.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Σημείωσε ότι ο Ταγίπ Ερντογάν πλέον «βγαίνει και βρίζει δημόσια πια τις ΗΠΑ, τον Νετανιάχου κ.ά.», ενώ σημείωσε ότι για το μόνο θέμα που είχαν συνεννοηθεί Τσίπρας – Ερντογάν, ήταν για την επιστροφή του τουρκικού ελικοπτέρου, όπως κι έγινε. Ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι δεν είναι ίδια η περίπτωση των «8» Τούρκων, με τους 2 Έλληνες, διότι οι μεν ζήτησαν άσυλο ενώ οι δε, θέλουν ν΄ απελευθερωθούν. Δεν ήταν αισιόδοξος για τους Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται τονίζοντας ότι «σε μία χώρα που δεν υπάρχουν δικαστήρια και η δικαιοσύνη λειτουργεί με δομές του σουλτάνου μπορεί να πάρει και 15 χρόνια».

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress