Παράσταση διαμαρτυρίας Τρικαλινών αγροτών έξω από την Εφορία

Παράσταση διαμαρτυρίας Τρικαλινών αγροτών έξω από την Εφορία
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Κρατώντας μαύρες σημαίες, Τρικαλινοί αγρότες πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας, μπροστά στην είσοδο της Εφορίας Τρικάλων, μετά από κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η Άνοιξη».

Σε δηλώσεις τους, αναφέρθηκαν στα μεγάλα προβλήματα που πλήττουν τους μικρομεσαίους αγρότες, θέτοντας και ζητήματα επιβίωσης του αγροτικού κόσμου, κάνοντας λόγο για βίαιο ξεκλήρισμα.

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Απόστολος Θωμόπουλος, τόνισε πως τα προβλήματα είναι τεράστια και υπογράμμισε: «Δεν ζητάμε να μας δώσουν τίποτα, αλλά να σταματήσουν πλέον να μας παίρνουν, γιατί δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε, λόγω της αντι-αγροτικής πολιτικής που ασκείται».

Όπως είπε, οι αγρότες έχουν κλείσει ραντεβού για αύριο με τα συναρμόδια υπουργεία και περιμένουν το αποτέλεσμα των επαφών τους, ώστε να επανεκτιμήσουν την κατάσταση και να διαμορφώσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Επίσης, απηύθυνε κάλεσμα προς τους αγρότες, να συμμετάσχουν στο αγροτικό συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου και εξέφρασε την ευχή «να δοθούν λύσεις στα προβλήματα και να μην χρειαστεί να μεταβούμε στην Αθήνα».

-Διαφήμιση-
Αγροτική Καινοτομία - Γεωργικές Συμβουλές