Παράταση έως 15/11 για εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΓΠΑ για το αμπέλι και το κρασί

Παρατείνονται οι εγγραφές για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΕΔΙΒΙΜ του Γεωπονικού Παν/μιου Αθηνών “Εφαρμογές της Νομοθεσίας και Χρηματοδοτικές Ευκαιρίες για το Αμπέλι και το Κρασί”, μέχρι τις 15/11.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον, βιωματικό σεμινάριο για τους επαγγελματίες του χώρου (Οινοποιούς, Αμπελουργούς, Οινολόγους, Γεωπόνους, Συμβούλους Αμπελοοινικών Επιχειρήσεων καθώς και για Φοιτητές αυτών των ειδικοτήτων.

Στο Σεμινάριο αυτό οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες ώστε να είναι σε θέση :

· να αντλήσουν πόρους για την επιχείρησή τους μέσα από τις Παρεμβάσεις του Τομεακού Προγράμματος του Οίνου του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ)

· να δανειστούν με ευνοϊκούς όρους χρησιμοποιώντας τα χρηματοδοτικά εργαλεία του Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ

· να επενδύσουν στην επιχείρησή τους και να λάβουν ενίσχυση για αυτό

· να χρησιμοποιήσουν πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να προωθήσουν τα κρασιά τους σε Τρίτες Χώρες αλλά και στην Ε.Ε

· να μάθουν πως οι ετικέτες των κρασιών τους μπορούν να είναι σύννομες καθώς και να καταρτίζουν σωστά τις υποχρεωτικές δηλώσεις, τα συνοδευτικά έγγραφα και τα βιβλία του αμπελοοινικού τομέα

· να εφαρμόσουν καινοτόμες ιδέες στην παραγωγική διαδικασία με κονδύλια της ΕΕ.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης E-class ΚΕΔΙΒΙΜ δίνοντας τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα σε ώρες εκτός εργασίας.

Η εκκίνηση του προγράμματος θα γίνει τον Νοέμβριο του 2023. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο https://kedivimaua.gr/programs/efarmoges-tis-nomothesias-gia-to-ampeli-kai-to-krasi-chrimatodotikes-efkairies-kai-programmata-gia-ton-ampelooiniko-tomea-2/