Παράταση έως 8 Σεπτεμβρίου για το πρόγραμμα της Μεταποίησης

28/07/2025
1' διάβασμα
paratasi-eos-8-septemvriou-gia-to-programma-tis-metapoiisis-88852

Παρατείνεται η προθεσμία ολοκλήρωσης για τις επενδυτικές πράξεις που εντάσσονται στις Δράσεις 4.2.1 και 4.2.2, οι οποίες αφορούν τη μεταποίηση, εμπορία ή και την ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων, είτε πρόκειται για αγροτικά είτε για μη γεωργικά τελικά προϊόντα.

Σύμφωνα με νέες αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, παρατείνεται η διάρκεια υλοποίησης των σχετικών έργων που είχαν ενταχθεί με βάση την υπ’ αριθμ. 1264/158482/28.06.2019 απόφαση. Η νέα καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση των εν λόγω πράξεων μετατίθεται για τις 8 Σεπτεμβρίου 2025.

Οι Δράσεις 4.2.1 και 4.2.2 αποτελούν κρίσιμα εργαλεία για την ενίσχυση της μεταποιητικής δραστηριότητας στον πρωτογενή τομέα, ενθαρρύνοντας την παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των αγροτικών επιχειρήσεων.

Δείτε ΕΔΩ την πρώτη απόφαση

Δείτε ΕΔΩ την δεύτερη απόφαση

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ: