«Στις κρίσιμες ώρες που αντιμετωπίζουμε χρειάζεται να μείνουμε ενωμένοι, υποστηρίζοντας τους ήρωες του σήμερα, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας. Τώρα που το σύστημα υγείας δοκιμάζεται, είναι η ώρα να βοηθήσουμε», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βιομηχανία παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων Palaplast.

Και συνεχίζει «για το λόγο αυτό στην Palaplast, δηλώνουμε παρόντες και συμμετέχουμε στην κοινή προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών του ιατρικού εξοπλισμού του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης  Γ. Παπανικολάου και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Με βασικό στόχο την εντατική παρακολούθηση και θεραπεία του ιού Covid – 19 προχωρούμε στην περαιτέρω ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.), μέσω της παροχής ειδικών ηλεκτρονικών κλινών, monitor παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών και ηλεκτρονικών αναπνευστήρων υψηλής τεχνολογίας.

Με γνώμονα πάντα την κοινωνική αλληλεγγύη, στην Palaplast συνεχίζουμε το έργο μας για να βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο, τώρα που όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο αλλά και διεθνώς αντιμετωπίζουμε μια κρίση. Δεν φοβόμαστε, ούτε εφησυχαζόμαστε. Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας, γιατί ενωμένοι μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους».