Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ: Τα πάντα για την καθημερινή διευκόλυνση του αγρότη

Ευρεία η γκάμα που παρουσιάστηκε στο περίπτερο της εταιρείας στη 14η Agrothessaly
16/03/2025
2' διάβασμα
pavlos-i-kontellis-aeve-ta-panta-gia-tin-kathimerini-diefkolynsi-tou-agroti-348589

Με την πλήρη γκάμα όλων των προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών της προς τους αγρότες συμμετείχε στη 14η Agrothessaly η Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ. Στο περίπτερό της εκτέθηκαν τα προϊόντα από όλους τους οίκους, τους οποίους αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα.

Όπως περιγράφει στην «ΥΧ» ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Μπάμπης Μαυρίδης, «είχαμε, φυσικά, σχεδόν όλες τις μάρκες τις οποίες αντιπροσωπεύουμε, ξεκινώντας από τη NEW HOLLAND, η οποία έχει μια πλήρη σειρά μηχανημάτων, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, από τρακτέρ μικρά δενδροκομικά και μεσαίας κατηγορίας μέχρι πολύ μεγάλα, θεριζοαλωνιστικές μηχανές, telehandlers, ενσιρωτικά κ.λπ. Μετά είχαμε την CASE IH, η οποία διαθέτει μηχανήματα μεσαίας και μεγάλης κατηγορίας, κυρίως για αροτραίες καλλιέργειες, καθώς και τα μικρά τρακτέρ της GOLDONI, τα οποία καλύπτουν καθαρά τις ανάγκες της δενδροκομίας και της αμπελουργίας».

Η εταιρεία παρουσίασε και πολλά παρελκόμενα, «όπως τα ηλεκτροστατικά ψεκαστικά της Boa Makine, τα μηχανήματα μηχανικής καταπολέμησης ζιζανίων της Arrizza, για τα οποία ήταν η πρώτη επίσημη παρουσίαση, τις μεταφυτευτικές μηχανές της Spaperi, τα περονοφόρα μηχανήματα AUSA, τα ηλεκτρικά οχήματα CORVUS, σειρά Terrain 4×4, και διάφορα άλλα μηχανήματα», συνεχίζει ο κ. Μαυρίδης.

Και συμπληρώνει: «Ακόμη, είχαμε ξεχωριστό τμήμα για τη γεωργία ακριβείας, στο οποίο παρουσιάσαμε σε ειδικό χώρο στους πελάτες μας όλες τις σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις που υπάρχουν γύρω από τα αυτόματα συστήματα καθοδήγησης, drones, αισθητήρες εδάφους, εξοπλισμούς ISOBUS και διάφορα άλλα τεχνολογικά εργαλεία, τα οποία εφαρμόζονται σε ψεκαστικά».

Ο κ. Μαυρίδης προσθέτει ότι «αυτήν τη φορά φέραμε και δύο επαγγελματικά οχήματα της IVECO, την οποία αντιπροσωπεύουμε. Τα συγκεκριμένα μοντέλα (DAILY) θεωρούμε ότι είναι κατάλληλα για διανομές και μεταφορές αγροτικών προϊόντων. Ιδιαίτερη βαρύτητα δώσαμε και στην καινούργια συνεργασία που έχουμε με την SIP, η οποία είναι μια εταιρεία εξειδικευμένη καθαρά σε μηχανήματα χορτονομής».

Τέλος, «στον εξωτερικό χώρο του περιπτέρου είχαμε, επίσης, έναν μικρό φορτωτή πλάγιας ολίσθησης, ο οποίος είναι κατάλληλος για κτηνοτροφικές μονάδες, και λίγο πιο πέρα παρουσιάσαμε θεριζοαλωνιστικές μηχανές, telehandlers, χορτοδετικές και πολλά άλλα μηχανήματα», καταλήγει ο γενικός διευθυντής της εταιρείας.

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ: