Πέντε εκδηλώσεις και παρουσίαση βιβλίου από την COMPO EXPERT στο πλαίσιο της 29ης Agrotica

Η COMPO EXPERT αξιοποιεί και το 2022 τον θεσμό της AGROTICA, διοργανώνοντας μια σειρά από εκδηλώσεις στο περίπτερο της, στο Συνεδριακό Κέντρο ”Ιωάννης Βελλίδης”, στις 21 & 22 Οκτωβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν την εταιρεία στο περίπτερο τέσσερα (4) στο οποίο θα μπορούν να παρακολουθήσουν ομάδες από εξέχοντες ειδικούς στον τομέα τους, να αναπτύσσουν θέματα που απασχολούν και θα απασχολήσουν την Γεωργία τα επόμενα χρόνια.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας: «στην COMPO EXPERT πιστεύουμε πως η ανάπτυξη είναι ένας στόχος πολυδιάστατος. Εκτός από την τεχνολογική εξέλιξη, πολύ σημαντική είναι και η κοινωνική διάσταση. Σε κάθε μας συνάντηση με τους ανθρώπους του κλάδου μας, στοχεύουμε στο να δίνουμε χώρο στη συζήτηση και την ανάπτυξη απόψεων μέσα από διαφορετικά πρίσματα.

Για το λόγο αυτό, το περίπτερο μας στην AGROTICA 2022 θα είναι ανοιχτό στο κοινό και προσκαλούμε όλους τους ανθρώπους της γεωργίας και του τροφίμου σε μια διαδραστική εμπειρία.Πέντε διαφορετικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί στους πυλώνες του AgriTech, AgriFood, Agribusiness & Agriculture, με μορφή στρογγυλής τράπεζας, ώστε να αναλύσουμε τα επιλεγμένα θέματα με ολιστική προσέγγιση. Οι συμμετέχοντες είναι όλοι επαγγελματίες και ακαδημαϊκοί με σημαντικό έργο και συνεισφορά στον κλάδο της Γεωργίας.

Τις εκδηλώσεις μας θα ολοκληρώσει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του διευθύνοντα συμβούλου της COMPO EXPERT Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, κ. Παναγιώτη Χαμακιώτη, στην αίθουσα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο Λιμάνι το Σάββατο 22/10/2022 και ώρα 19.00 – 21.00. Η παρουσίαση λαμβάνει χώρα με ένα πάνελ διακεκριμένων καλεσμένων από τον χώρο της γεωργίας και της πολιτικής. Το δεύτερο βιβλίο του, με τίτλο F.O.O.D: The Future Of Obvious Disruption’’, πραγματεύεται ζητήματα ομάδας και ηγεσίας του άμεσου μέλλοντος, πάνω στους πυλώνες της Γεωργίας, του Αγροτικού Τροφίμου και του Περιβάλλοντος, λαμβάνοντας υπόψη τις μεγάλες προκλήσεις που έχει να διαχειριστεί η Παγκόσμια βιομηχανία διαμέσου των κρίσεων που βιώνουμε.