Περιοδεία Τσιρώνη σε Χανιά και Ηράκλειο – Συναντήσεις παραγωγικούς φορείς

Επίτιμοι δημότες Πύργου οι Π. Κουρουμπλής και Γ. Τσιρώνης

Συμμετοχή στο 3ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Κρήτη – Συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς

Περιοδεία σε Χανιά και Ηράκλειο θα πραγματοποιήσει από την Τρίτη 19 έως και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής αλλά και να συμμετάσχει την Πέμπτη με ομιλία του στο 3ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στο Ηράκλειο.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 19/9 ο Γιάννης Τσιρώνης θα επισκεφτεί τα Χανιά όπου το πρωί στις 9.30 θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολο Βουλγαράκη, για θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιο του. Στις 10.30πμ θα επισκεφτεί την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Χανίων όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με αγροτικούς φορείς της περιοχής.

Στις 13.00 το μεσημέρι, ο Αν. Υπουργός θα επισκεφτεί τον Δήμο Αποκορώνου  όπου θα ακολουθήσει σύσκεψη για αγροτικά θέματα με τον Δήμαρχο Χαράλαμπο Κουκιανάκη και το Δημοτικό Συμβούλιο. Στις 18.00 το απόγευμα θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Ιερά Μονή Χρυσοπηγής όπου θα συζητήσει για θέματα βιοκαλλιεργειών.

Την Τετάρτη 20/9 στις 09.00 το πρωί ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Χανίων, Αναστάσιο Βάμβουκα και αμέσως μετά, στις 10:00πμ θα επισκεφτεί το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων.

Στην συνέχεια θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο, προκειμένου να παραστεί το απόγευμα στην έναρξη του 3ου  Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση «Επενδύοντας στην Κρήτη», στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Την Πέμπτη 21/9 στις 10:30 το πρωί ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, θα συμμετέχει στην 2η Παράλληλη Πρωινή Συνεδρία με θέμα «Τουρισμός, Απασχόληση και Ανάπτυξη της Υπαίθρου» με ομιλητές επίσης την Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου και τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο  Βασιλειάδης.