Περισσότερες επιλογές, μεγαλύτερη διαφάνεια και ασφάλεια για την αγορά μεταχειρισμένου αγροτικού εξοπλισμού

Περισσότερες επιλογές, μεγαλύτερη διαφάνεια και ασφάλεια για την αγορά μεταχειρισμένου αγροτικού εξοπλισμού
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Η E-FARM που έχει την βάση της, στο Αμβούργο, ίδρυσε την διαδικτυακή πλατφόρμα www.e-farm.com για να παρέχει στους αγρότες την πρώτη ολοκληρωμένη λύση για την αγορά μεταχειρισμένου αγροτικού εξοπλισμού. Κατά την διάρκεια της δημιουργίας της E-FARM, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των αγροτών.  Βασιζόμενη στον ουδέτερο τεχνικό έλεγχο των μηχανημάτων, στην διεθνή ομάδα πωλήσεων και στις ελκυστικές τιμές μεταφοράς.  Η E-FARM προσφέρει στους αγρότες μία άνευ προηγουμένου διαδικασία για την αγορά μεταχειρισμένων μηχανημάτων από όλη την Ευρώπη.

 

-Διαφήμιση-
freskon ekthesi

Ο ιδρυτής της E-FARM και Διευθύνων Σύμβουλος Dr. Nicolas Lohr γνωρίζει πολύ καλά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι αγρότες στην αγορά μεταχειρισμένων μηχανημάτων: “Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο μηχάνημα στον έμπιστο επίσημο αντιπρόσωπο της περιοχή σας, τότε η κατάσταση γίνεται πολύ περίπλοκη, κατά πόσο ο πωλητής είναι αξιόπιστος; Ποια είναι η ακριβής κατάσταση του μηχανήματος; Η απόσταση και τα γλωσσικά εμπόδια περιπλέκουν περαιτέρω την αναζήτηση. Και ακόμα και αν η αναζήτηση είναι επιτυχής, οι αγοραστές εξακολουθούν να χρειάζονται ασφαλή μεταφορά. Όλα αυτά, τελικά, αποθαρρύνουν τους αγρότες από την αναζήτηση μηχανημάτων πέραν των περιφερειακών και εθνικών τους συνόρων. Αυτό είναι μεγάλη απώλεια επειδή οι σημερινοί αγρότες θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τα τεράστια αποθέματα εξοπλισμού στην Ευρώπη και να εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα με αυτή την διαδικασία. Εμείς προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη λύση για τους αγρότες με μία βασική κατευθυντήρια αρχή: περιφερειακά ή E-FARM.”

Η πρωτοποριακή διαφάνεια και ασφάλεια στην προσέγγιση της E-FARM πηγάζουν από την τυποποιημένη διαδικασία επιθεώρησης του εξοπλισμού. Όλα τα μηχανήματα υπόκεινται σε έναν έλεγχο ποιότητας, με έως και 200 σημεία και δοκιμών επίδοσης για τον κινητήρα και το υδραυλικό σύστημα. Τα αποτελέσματα συνοψίζονται σε μία λεπτομερή έκθεση επιθεώρησης που διαθέτει φωτογραφίες, βίντεο καθώς επίσης και ένα αρχείο καταγραφής του ιστορικού του εξοπλισμού. Οι επιθεωρήσεις, αρχικά, πραγματοποιούνται από τους ίδιους τους πωλητές, οι οποίοι είναι όλοι επίσημοι αντιπρόσωποι για κορυφαίους κατασκευαστές όπως John Deere ή Claas. Έτσι, η E-FARM επιτρέπει στους αγοραστές να κάνουν μια εύκολη προεπιλογή των μηχανημάτων.

Σε επόμενο βήμα, οι αγρότες μπορούν να ζητήσουν έναν ουδέτερο τεχνικό έλεγχο για την λεπτομερή κατάσταση του εξοπλισμού, ο οποίος πραγματοποιείται από καταξιωμένες Γερμανικές εταιρείες επιθεώρησης όπως η TÜV NORD και η DEKRA για μόνο €299. Εάν ο αγοραστής αποφασίσει τελικά να αγοράσει το μηχάνημα, το κόστος της επιθεώρησης επιστρέφεται. Η E-FARM εξασφαλίζει επίσης την ομαλή διαδικασία χειρισμού μετά την ολοκλήρωση της αρχικής πώλησης. Οι αγρότες επωφελούνται από τις εξαιρετικές και αξιόπιστες προσφορές μεταφορών. Ο τεχνικός έλεγχος της E-FARM παράγει μεγαλύτερη διαφάνεια σχετικά με την κατάσταση τού εξοπλισμού από κάθε επιτόπια επίσκεψη. ¨Μπορώ να εξοικονομήσω εργάσιμες ώρες και έξοδα ταξιδιού”,  δηλώνει ο Kevin O’Sullivan, Ιρλανδός αγρότης και ικανοποιημένος αγοραστής της E-FARM. “Επιπλέον, η E-FARM μου βρήκε ένα ικανοποιητικό πακέτο μεταφορών.”

Για να στηρίξει τις πρωτοβουλίες διαφάνειας, κόστους και ασφάλειας, η E-FARM βασίζεται σε μία διεθνή ομάδα εξυπηρέτησης που επικουρεί τους αγοραστές σε προσωπικό επίπεδο και δωρεάν. Ο Fanis Forgest Potka είναι υπεύθυνος της  

E-FARM για την αγορά της Νότιο-ανατολικής Ευρώπης και όπως ο ίδιος τονίζει “η αγορά αγροτικού εξοπλισμού είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα για τους αγρότες.” Προσθέτοντας, “Ως εκ τούτου, εμείς αφιερώνουμε χρόνο για κάθε έρευνα που οι πελάτες μας ζητούν και αποσαφηνίζουμε την εκάστοτε κατάσταση, και εάν είναι απαραίτητο το κάνουμε και στις δύο γλώσσες με τον πωλητή”. Αυτή την στιγμή η ομάδα μπορεί να μιλήσει μέχρι και 20 γλώσσες για να εξασφαλίσει ότι οι γλωσσικοί φραγμοί δεν είναι ποτέ εμπόδιο με την E-FARM. 

Με την ενθουσιώδη συμμετοχή περισσότερων από 35 επίσημων αντιπροσώπων αγροτικού εξοπλισμού από την Γερμανια, Αυστρία, Γαλλία, Ισπανία, και Πολωνία. Η E-FARM εισάγει τώρα επίσημα αυτή την πρωτοποριακή νέα υπηρεσία.

Σχετικά με την E-FARM

Περισσότερες επιλογές, μεγαλύτερη διαφάνεια και ασφάλεια για την αγορά μεταχειρισμένου αγροτικού εξοπλισμού

Η E-FARM ιδρύθηκε το 2015 από τον Dr. Nicolas Lohr στο Αμβούργο. Ο μακροχρόνιος επενδυτής της εταιρείας μας είναι η οικογένεια Cremer, και αυτή με έδρα το Αμβούργο. Η οικογενειακή επιχείρηση, Όμιλος-Cremer ιδρύθηκε το 1946 και διαθέτει 30 εταιρείες (π.χ. το διεθνές εμπόριο με τα γεωργικά προϊόντα και την παραγωγή ζωοτροφών ) σε περισσότερες από 50 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

-Διαφήμιση-
συμβουλευτική στον αγροτικό τομέα