Περπατάμε για την ελευθερία στις 20 Οκτωβρίου στην Κομοτηνή

Συμμετέχουν η Α21 και το Europe Direct Κομοτηνής

Περπατάμε για την ελευθερία στις 20 Οκτωβρίου στην Κομοτηνή
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Στις 20 Οκτωβρίου 2018 εκατοντάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο Walk For Freedom, μια πορεία που στόχο έχει την αφύπνιση και ενημέρωση του κοινού για την εμπορία ανθρώπων. H Α21 και το Europe Direct Κομοτηνής διοργανώνουν το 5ο Διεθνές Walk For Freedom στην Κομοτηνή.

Οι διοργανωτές υπενθυμίζουν ότι «υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι παγιδευμένοι στη σκλαβιά στη χώρα μας» και προσκαλούν τους πολίτες «να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα, να δείξουμε πως οι ανθρώπινες ζωές έχουν αξία και δεν είναι για πώληση!’

Το ραντεβού της Κομοτηνής ορίστηκε στο ΙΚΑ Κομοτηνής (Υψηλάντου 2) στις 5 μ.μ. Από εκεί, θα ξεκινήσει η διαδρομή στις 5:30μ.μ. «Θα περπατήσουμε σε μία γραμμή, ο ένας πίσω από τον άλλο, προς το Ηρώο (Σπαθί), όπου θα τραβήξουμε φωτογραφίες καθώς και βίντεο σε όλη την διαδρομή».

Συνιστούν στους συμμετέχοντες να φορούν ει δυνατόν το μπλουζάκι της Α21 ή εναλλακτικά ένα απλό μαύρο μπλουζάκι. «Είναι προτιμότερο να αποφύγετε να κουβαλάτε σακίδιο πλάτης, έτσι ώστε οι περαστικοί να μπορούν να δουν το μπλουζάκι της Α21. Σε περίπτωση που έχει κρύο, κατά προτίμηση φορέστε μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα μέσα από το μπλουζάκι της Α21» αναφέρουν, μεταφέροντας το σύνθημα «Μαζί στεκόμαστε για τη δικαιοσύνη και την ελευθερία!»

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Για ερωτήσεις σχετικά με το Walk for Freedom στην Κομοτηνή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο [email protected].

Δηλώσεις συμμετοχής: http://ow.ly/UcVZ30ldk1Y

-Διαφήμιση-