Πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά η έκθεση γευσιγνωσίας «Ελληνικό Απόσταγμα»

Πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά η έκθεση γευσιγνωσίας «Ελληνικό Απόσταγμα»

Με επιτυχία, παρουσιάστηκαν και φέτος τα ελληνικά αποστάγματα Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, M DRY Mastiha καθώς και η οικογένεια Μονοποικιλιακά Αποστάγματα Δεκαράκι, στους επισκέπτες της έκθεσης «Ελληνικό Απόσταγμα».

Η καθιερωμένη, πλέον, εκδήλωση γευσιγνωσίας , με πρωταγωνιστές το τσίπουρο, το ούζο και τα υπόλοιπα ελληνικά αποστάγματα, πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά, στην Αίγλη Ζαππείου την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020. Η φετινή έκθεση γνώρισε μεγάλη επιτυχία, καθώς προσέλκυσε πάνω από 1500 άτομα, τα οποία γνώρισαν, δοκίμασαν και απόλαυσαν τα premium αποστάγματα Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, M DRY Mastiha καθώς και την οικογένεια Μονοποικιλιακά Αποστάγματα Δεκαράκι.

Το Ούζο Πλωμαρίου  Άδολο, γέμισε με αρώματα Λέσβου την έκθεση, με την ισορροπημένη και ραφιναρισμένη γεύση ενός premium ούζου. Ξεχώρισε με την εκλεκτή ποιότητά του, καθώς πρόκειται για την τρίτη απόσταξη της «καρδιάς» του Ούζου Πλωμαρίου. Αποσταγμένο για 13 ώρες σε χειροποίητο χάλκινο άμβυκα του 1911, αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία εκλεκτού ούζου και εκπλήσσει ευχάριστα κάθε φορά το κοινό και τους πραγματικούς γνώστες του Ούζου!

Η πρώτη οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων  Δεκαράκι, Μοσχάτο, Μαλαγουζιά και Ροδίτης, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την έκθεση, όπου παρουσιάστηκε για δεύτερη χρονιά. Οι γνώστες ήρθαν να γευτούν και φέτος τα Μονοποικιλιακά αποστάγματα της οικογένειας Δεκαράκι, ενώ όσοι τα γνώριζαν για πρώτη φορά  αναγνώρισαν τον διαφορετικό Μονοποικιλιακό χαρακτήρα που κρύβει κάθε Δεκαράκι, για κάθε γούστο!

Η αρωματική Μ DRY Mastiha, αποτέλεσε για άλλη μια χρονιά ευχάριστη έκπληξη , καθώς κέρδισε τις εντυπώσεις χάρη στη γεύση και στα αρώματα που κατακλύζουν τον ουρανίσκο του κοινού.  Το πρώτο ποτό Μαστίχας που δεν είναι λικέρ, με λιγότερη ζάχαρη, έλαβε θετικά σχόλια για την ισορροπημένη γεύση του,  που το κάνει ιδανική βάση για τη δημιουργία ξεχωριστών cocktails με ελληνικό χαρακτήρα. Πολλοί ήταν δε, κι εκείνοι που επέλεξαν να κλείσουν την βραδιά τους με ένα ακόμη σφηνάκι μαστίχας!