Με την Πρέσβειρα της Αργεντινής συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Με την Πρέσβειρα της Αργεντινής συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Την Πρέσβειρα της Αργεντινής Carolina Perez Colman υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, στην έδρα της Περιφέρειας, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Η Πρέσβειρα της Αργεντινής βρίσκεται στην Κέρκυρα προσκεκλημένη από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Περιφερειάρχη, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τις σχέσεις φιλίας των δύο λαών αλλά και τα κοινά στοιχεία, τον αγώνα των λαών των δύο χωρών για έξοδο από την οικονομική κρίση, την αγάπη στον πολιτισμό και ειδικά στη μουσική και το χορό.

-Διαφήμιση-

Η Πρέσβειρα της Αργεντινής συζήτησε με τον Περιφερειάρχη και για την ανάπτυξη του τουρισμού και την προβολή των τοπικών προϊόντων ενώ εξέφρασαν και οι δύο την πρόθεση να αναπτύξουν συνεργασία μέσω εκδηλώσεων στα Ιόνια Νησιά για την ανταλλαγή εμπειριών στον τομέα της οικονομικής κρίσης και της διεξόδου απ’ αυτήν.

Η κα. Perez Colman εξέφρασε τέλος στον κ. Γαλιατσάτο την αγάπη του λαού της Αργεντινής στην Ελλάδα και δήλωσε ότι τα Ιόνια Νησιά είναι ένας ιδιαίτερα όμορφος και με μακραίωνη ιστορία τόπος, ο οποίος επιπλέον συνεισφέρει πολύ σημαντικό κομμάτι στην οικονομία της χώρας μας.    

 

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki