Προνοιακά επιδόματα Ιουλίου Αυγούστου: Οι ημερομηνίες πληρωμής ανά δήμο (Upd)

Προνοιακά επιδόματα Ιουλίου Αυγούστου: Οι ημερομηνίες πληρωμής ανά δήμο
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ξεκινάει η πληρωμή για τα προνοιακά επιδόματα Ιουλίου Αυγούστου 2017 από τους δήμους. Δείτε αναλυτική λίστα με ημερομηνίες ανά δήμο. Από σήμερα η πληρωμή.

Ξεκινάει η καταβολή για τα προνοιακά επιδόματα Ιουλίου Αυγούστου 2017 από τους δήμους. Δείτε στα παρακάτω Link τις ανακοινώσεις. Η λίστα θα ανανεώνεται μόλις υπάρχουν νέες ανακοινώσεις από τους Δήμους.

 • Ο Δήμος Κορινθου ολοκλήρωσε την διαδικασία καταβολής Προνοιακών Επιδομάτων των δικαιούχων μονίμων κατοίκων του για το Δίμηνο Ιουλίου -Αυγούστου 2017. Το σχετικό αρχείο με τις αντίστοιχες πιστώσεις των λογαριασμών έχει ήδη αποσταλεί στην ΔΙΑΣ Α.Ε. και από την Πέμπτη 14/09/2017 ξεκινάει η πληρωμή στους ειδικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
 • Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ολοκλήρωσε την διαδικασία καταβολής Προνοιακών Επιδομάτων των δικαιούχων μονίμων κατοίκων του για το Δίμηνο Ιουλίου -Αυγούστου 2017. Το συνολικό ποσό των επιδομάτων για το ανωτέρω Δίμηνο ανέρχεται στο ποσό των 117.900,66€ και αφορά 159 επιδοματούχους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας,  όπως εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών. Το σχετικό αρχείο με τις αντίστοιχες πιστώσεις των λογαριασμών έχει ήδη αποσταλεί στην ΔΙΑΣ Α.Ε. και από την Πέμπτη 14/09/2017 ξεκινάει η πληρωμή στους ειδικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
   
 • Πληρωμές επιδομάτων ΑΜΕΑ διμήνου ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 στην Καβάλα. Σας γνωρίζουμε ότι από 13 Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Τετάρτη θα ξεκινήσει η πληρωμή των δικαιούχων επιδομάτων διμήνου Ιουλίου-Αυγούστου 2017 στο Νομό μας, με την κατάθεση των χρημάτων τους στους λογαριασμούς που μας έχουν δηλώσει οι δικαιούχοι. Η αποστολή των χρημάτων στη ΔΙΑΣ έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017.
 • Πληρωμή για τα προνομιακά επιδόματα Ιουλίου – Αυγούστου 2017 απο το Δήμο Ζωγράφου. Τα προνομιακά επιδόματα για το δίμηνο Ιουλίου- Αυγούστου 2017 θα πιστωθούν την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, από το δήμο Ζωγράφου, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
 • Ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων για τα προνοιακά επιδόματα Ιουλίου -Αυγούστου.
 • Δήμος Σερρών: Πότε πληρώνονται τα προνοιακά επιδόματα. Από την Δ/νση Κοινωνικής  Προστασίας Υγείας Παιδείας και Πολιτισμού, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Προγραμμάτων του Δήμου Σερρών,  ανακοινώνεται ότι,  τα προνοιακά επιδόματα διμήνου Ιουλίου – Αυγούστου 2017,  θα καταβληθούν σε όλους τους δικαιούχους την Τετάρτη 13-09-2017.
 • Την Τρίτη τα προνοιακά επιδόματα Ιουλίου Αυγούστου από το Δήμο Πατρέων. Από την Αντιδημαρχία Υγείας Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας ανακοινώνεται ότι οι δικαιούχοι των προνοιακών επιδομάτων θα πληρωθούν τα επιδόματα  την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.
 • Aνακοινώνεται ότι αρχίζει από την ερχόμενη Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Ιουλίου – Αυγούστου 2017, από το Δήμο Θεσσαλονίκης. Η διαδικασία καταβολής των επιδομάτων γίνεται πλέον μέσω των Διατραπεζικών Συστημάτων ΔΙΑΣ Α.Ε. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να τα εισπράττουν μέσω του ειδικού λογαριασμού τους.
 • Ο δήμος Νάουσας ενημερώνει ότι η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων  που αφορά το χρονικό διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου 2017 θα γίνει κανονικά την Τετάρτη  13 Σεπτεμβρίου 2017. Τα ποσά θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων μέσω του διατραπεζικού συστήματος πληρωμών ΔΙΑ.Σ.  
  -Διαφήμιση-
  Corteva agriculture

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για οποιαδήποτε πληροφορία από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας οι οποίοι παραμένουν στην διάθεση τους κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 

 • Καταβολή Προνοιακών Επιδομάτων στο Μαλεβίζι. Ο Δήμος Μαλεβιζίου ενημερώνει ότι η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους – μόνιμους κατοίκους Δήμου Μαλεβιζίου, για το δίμηνο ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, θα αρχίσει από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, με πίστωση των αντίστοιχων ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
 • Καταβολή προνοιακών επιδομάτων απο το Δήμο Αλεξανδρούπολης. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Αθλητισμού ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους δημότες ότι τα προνοιακά επιδόματα διμήνου Ιουλίου-Αυγούστου θα καταβληθούν στους δικαιούχους την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017.
 • Δήμος Καλαμάτας: Διαθέσιμα στους λογαριασμούς τα προνοιακά επιδόματα στις 12 Σεπτεμβρίου 2017. Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017 θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματα που αντιστοιχούν στα προνοιακά επιδόματα Ιουλίου – Αυγούστου 2017. Το συνολικό ποσόν ανέρχεται σε 1.632.214,39 ευρώ και αφορά 2.166 δικαιούχους απ’ όλη τη Μεσσηνία, καθώς ο Δήμος Καλαμάτας, μέσω της Διεύθυνσης Πρόνοιας, εξυπηρετεί όλο το Νομό.
 • Πληρωμή προνοιακών επιδομάτων για το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου 2017 στο Δήμο Ελευσίνας. Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας ενημερώνει ότι η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων για το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου 2017 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017.

 •  Δήμος Αλεξανδρούπολης την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου η πληρωμή

 • Καταβολή των Προνοιακών Επιδομάτων στο Δήμο Ασπροπύργου. Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Νικόλαος Μελετίου, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι, η αρμόδια Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, που εδρεύει στο Δημοτικό Κτίριο της συνοικίας «Γερμανικά», του Δήμου Ασπροπύργου, ολοκλήρωσε τις διαδικασίες και την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η καταβολή των Προνοιακών Επιδομάτων, στους λογαριασμούς των δικαιούχων Δημοτών του Ασπρόπυργου.

 • Πίστωση προνοιακών επιδομάτων μονίμων κατοίκων Δήμου Ηρακλείου Ιουλίου-Αυγούστου 2017. Από την Αντιδημαρχία Οικονομικών και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής  ανακοινώνεται ότι η πίστωση λογαριασμών 2.559 δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων μονίμων κατοίκων του Δήμου Ηρακλείου για το δίμηνο Ιουλίου -Αυγούστου 2017  θα ξεκινήσει  από  την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου  2017.

  Δήμος Αθηναίων: Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου πιστώνονται τα προνοιακά επιδόματα Ιουλίου-Αυγούστου 2017. Τα προνοιακά επιδόματα για το δίμηνο Ιουλίου- Αυγούστου 2017 θα πιστωθούν την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, από το δήμο Αθηναίων, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

 •  Χανιά: Την Τρίτη 12/9 η καταβολή των επιδομάτων πρόνοιας. Την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, θα δοθούν στους δικαιούχους του νομού Χανίων τα επιδόματα πρόνοιας για το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Χανίων. Συνολικά στους 2.298 δικαιούχους δώδεκα κατηγοριών αναπηρίας θα δοθούν 1.661.409 ευρώ.

 • Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Στις 11/9 η επόμενη πληρωμή προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους τους από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου θα δουν οι Ηρακλειώτες δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να πιστώνονται με την επόμενη δόση, καθώς ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ολοκλήρωσε έγκαιρα τις απαιτούμενες διαδικασίες για να πληρωθεί και αυτός ο μήνας.

  Θυμίζουμε, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής – έχει εδώ και λίγους μήνες αναλάβει την εν λόγω αρμοδιότητα, η οποία αποκεντρώθηκε από το μητροπολιτικό επίπεδο των Περιφερειών στην ευθύνη των ΟΤΑ πρώτου βαθμού. Οι υπηρεσίες του Δήμου αφομοίωσαν ομαλά την διεκπεραίωση ακόμα μιας μεταφερόμενες αρμοδιότητας με αποτέλεσμα η πληρωμή των δόσεων των προνοιακών επιδομάτων να γίνεται στον συμφωνημένο χρόνο.
 • Πληρωμή για τα προνοιακά επιδόματα Ιουλίου Αυγούστου από το Δήμο Κοζάνης. Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι η καταβολή των επιδομάτων πρόνοιας για το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου 2017, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου  2017.

  Πηγή: www.dikaiologitika.gr

-Διαφήμιση-
συνεδριο αγροτεχνολογιας