Πρόσκληση του Δήμου Τρικκαίων σε επιχειρήσεις για συμμετοχή τους στο πρόγραμμα TriCoin

Καινοτόμο πρόγραμμα επιβράβευσης των πολιτών μέσα από τη χρήση δημοτικών υπηρεσιών και άθλησης υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για το TriCoin, το οποίο θα επιβραβεύει τους πολίτες που συμμετέχουν σε δράσεις του δήμου, μετατρέποντας την άυλη αυτή πιστωτική μονάδα σε χρήματα. Στη συνέχεια, οι πολίτες θα μπορούν να επωφεληθούν από εκπτώσεις είτε σε επιχειρήσεις των Τρικάλων, είτε σε δραστηριότητες του δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Τρικκαίων καλεί επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα όριά του να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Η διαδικασία γίνεται με αποστολή ενός απλού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected], στέλνοντας παράλληλα και τον λογότυπο της επιχείρησής τους.

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα

Με κάθε χρήση υπηρεσίας του δήμου, ο πολίτες αποκτούν TriCoins. Κάθε TriCoin αντιστοιχεί σε 0,10 ευρώ και προστίθεται αυτόματα στο ψηφιακό πορτοφόλι του κινητού τηλεφώνου.

Στη συνέχεια, οι πολίτες θα μπορούν να εξαργυρώνουν τα TriCoins σε προσφορές εκπτώσεων επί των παρεχόμενων υπηρεσιών ή πωλούμενων προϊόντων των επιχειρήσεων και σε χρήση δημοτικών υπηρεσιών (π.χ. Κολυμβητήριο, Ωδείο).

Σύμφωνα με τον δήμο, αρχικά το TriCoin θα υλοποιηθεί στην εφαρμογή υγείας και ευεξίας AesculApp. Θα ακολουθήσουν οι συμμετοχές σε διαβουλεύσεις, σε προγράμματα ανακύκλωσης, σε χρήση δημοτικών υπηρεσιών κ.ά.