Ψυχραιμία και υπομονή με την ανάρτηση των δασικών χαρτών – Εκδήλωση του ΓΕΩΤΕΕ στα Τρίκαλα

Ψυχραιμία και υπομονή με την ανάρτηση των δασικών χαρτών - Εκδήλωση του ΓΕΩΤΕΕ στα Τρίκαλα
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Εκδήλωση με θέμα «Ανάρτηση Δασικών Χαρτών στο Ν. Τρικάλων», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10/7 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων με πρωτοβουλία του Παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., με μεγάλη συμμετοχή από πλευράς υπηρεσιακών παραγόντων  της Διεύθυνσης Δασών Τρικάλων, των Δασαρχείων Τρικάλων ,Καλαμπάκας, γεωτεχνικών και πολιτών.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε και  χαιρέτισε εκ μέρους της Δ.Ε. ο Οργανωτικός Γραμματέας κ. Απόστολος Κολίτσας –Γεωλόγος.

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Οι  ομιλητές κ.κ. Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος, δασολόγος – Δασαρχείο Καλαμπάκας, Ιωάννα-Μαρία Γούλα, Δασολόγος, μέλος  της Δ.Ε. και  Κωνσταντίνος Γρουσόπουλος, δασολόγος, Γενικός Γραμματέας της Δ.Ε. αναφέρθηκαν στα προβλήματα που πιθανώς προκύπτουν από την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών και συνέστησαν στους εμπλεκόμενους ψυχραιμία και υπομονή στην αντιμετώπισή τους, καθόσον η σύνταξη του Δασολογίου αποτελεί μείζον ζήτημα και μέτρο ανάπτυξης της χώρας.

Στην εκδήλωση ,που έκλεισε με χαιρετισμό του προέδρου της Δ.Ε. κου Δημητρίου Ντογκούλη και συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Τρικάλων, τους Δήμους Τρικκαίων, Καλαμπάκας, Πύλης  και το Γεωπονικό Σύλλογο Τρικάλων παρευρέθησαν οι δήμαρχοι Τρικκαίων, Καλαμπάκας και Πύλης.

-Διαφήμιση-
Αγροτική Καινοτομία - Γεωργικές Συμβουλές