Πτολεμαΐδα: Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαίδας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας περιόδου λειτουργίας του συστήματος παροχής θερμικής ενέργειας στους καταναλωτές της πόλης του οικισμού της Καρδιάς και των Εργατικών κατοικιών, η οποία προσδιορίζεται χρονικά στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Η τροφοδοσία του συστήματος σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δ Σ της ΔΕΤΗΠ Δημήτρη Καρακασίδη  θα προέλθει και πάλι από τους ηλεκτρολέβητες του πρώην ΑΗΣ Καρδιάς, πηγή που μέχρι σήμερα  εγγυήθηκε την απρόσκοπτη ροή  της Τηλεθέρμανσης, και όχι από  την   Πτολεμαΐδα V, γιατί  δεν έχει οριστικοποιηθεί η Εμπορική λειτουργία της.

Οι καταναλωτές αλλά και οι διαχειριστές πολυκατοικιών, που έχουν οφειλές στην Επιχείρηση και δεν έχουν προβεί σε ρυθμίσεις, κινδυνεύουν, με διακοπή της παροχής θερμικής ενέργειας γι αυτό και θα πρέπει, προσερχόμενοι στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης, να τις τακτοποιήσουν.

Τέλος και στο ενδεχόμενο αύξησης της τιμής δεν τίθεται προς το παρόν ζήτημα, κι εφόσον προκύψει, το ποσοστό, όπως υποστηρίζει ο κ. Καρακασίδης δεν θα είναι μεγάλο» αλλά  θα εναρμονιστεί με τα τιμολόγια των γειτονικών Δήμων που κάνουν χρήση του αγαθού της Τ/Θ.

Πηγή: ertnews.gr