Ραντεβού για τον Πύργο Χαροκόπου μεταξύ του Β. Κόκκαλη και του προέδρου της Πειραιώς

Με παρέμβαση του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλη Κόκκαλη στον πρόεδρο της τράπεζας Πειραιώς κ. Γιώργο Χατζηνικολάου, σε ότι αφορά το θέμα του πλειστηριασμού του Πύργου Χαροκόπου που αιφνιδίασε την περιοχή και προκάλεσε αντιδράσεις ορίστηκε ραντεβού ανάμεσα στο ανώτετατο τραπεζικό στέλεχος και τον Δημαρχο Λαρισαίων.

Ο κ. Κόκκαλης που διατηρεί μία εποικοδομητική συνεργασία με τον κ. Χατζηνικολάου από τον καιρό της υφυπουργίας του στο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζήτησε από το ανώτατο τραπεζικό στέλεχος να υπάρξει ραντεβού το συντομότερο δυνατό, ώστε να διερευνηθούν πιθανές λύσεις για να αποφευχθεί ο πλειστηριασμός.

Συμφωνήθηκε να γίνει ραντεβού στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη.

«Είναι μία εξαιρετικά δυσάρεστη εξέλιξη αυτή για την οποία ενημερωθήκαμε, ότι βγαίνει στο σφυρί τέλη Σεπτεμβρίου ο Πύργος Χαροκόπου. Πρόκειται για ένα οίκημα ανεκτίμητης ιστορικής και πολιτισμικής αξίας το οποίο ανήκει στο σύνολο της κοινωνίας. Δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών, είναι ώρα συστράτευσης. Στην επικοινωνία που είχα με τον κ. Χατζηνικολάου, επιτεύχθηκε ένα ραντεβού στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας με τον Δήμαρχο. Ελπίζω έστω και στην ύστατη στιγμή, να βρεθεί η σωστή λύση. Δηλώνω παρών και έτοιμος να συνδράμω όπου αλλού χρειαστεί» σημείωσε σε δήλωσή ο κ. Κόκκαλης.

Πηγή: ertnews.gr