Ρεκόρ αγορών χωρίς μεσάζοντες στη Λάρισα

Σε ακόμη μία αγορά καταναλωτών χωρίς μεσάζοντες με προϊόντα ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής, προχώρησαν την περασμένη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης στη Λάρισα οι Ενεργοί Πολίτες, ολοκληρώνοντας με επιτυχία μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά.
Και αυτό, γιατί το ενδιαφέρον των καταναλωτών ήταν ιδιαίτερα αυξημένο, με αποτέλεσμα η πρωτοβουλία να επαναληφθεί περισσότερες φορές από τον αρχικό προγραμματισμό, σπάζοντας κάθε ρεκόρ των προηγούμενων ετών.
Να σημειωθεί ότι τα προϊόντα που συνήθως προωθούνταν, βάσει της καταναλωτικής προτίμησης, ήταν κυρίως τυροκομικά, είδη μελιού, αρωματικά φυτά, γλυκά κουταλιού και ξηροί καρποί από παραγωγούς και συνεταιρισμούς κυρίως της Θεσσαλίας, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις το παρών έδωσαν παραγωγοί από τη μακρινή Κρήτη, κυρίως για κρητικά παξιμάδια και λάδι.