Το Σαββατοκύριακο η ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού

Το Σαββατοκύριακο η ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Το Σαββατοκύριακο τελικά μεταφέρεται στην Ολομέλεια της βουλής η συζήτηση και η ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής.

Την πρόταση της κυβέρνησης να διεξαχθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο η συζήτηση επί του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια, επικύρωσε κατά πλειοψηφία η Διάσκεψη των προέδρων της βουλής. Με την κυβερνητική πρόταση διαφώνησαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

ΑΔΕΔΥ: 48ωρη απεργία

-Διαφήμιση-

Εν τω μεταξύ, σε 48ωρη γενική απεργία προχωράει η ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαΐου, με συμμετοχή στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη τη χώρα ενάντια στο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο.

Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε συμμετοχή όλους τους εργαζόμενους με στόχο να μην περάσουν τα νέα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.

Δεμένα τα πλοία 

Τετραήμερη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής 6 Μαΐου έως στις 6 .00 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου, αποφάσισε σε σημερινή της έκτακτη συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki