Η 14η Φεβρουαρίου, η ημέρα η οποία αφιερώνεται εδώ και χρόνια στον έρωτα, αποτέλεσε την αφορμή ώστε η διακεκριμένη σεφ Ντίνα Νικολάου να «εμπνευστεί» από την ερωτεύσιμη ποιότητα και την αγαπημένη γεύση των κρασιών του ΕΟΣ Σάμου, προτείνοντας ένα σαγηνευτικό επιδόρπιο:

Στρούντελ μπακλαβά με σοκολάτα και σιρόπι από το λιαστό, παλαιωμένο, υπέροχο Samos Nectar.

Το λιαστό Samos Nectar, το ιστορικότερο κρασί της Σάμου, είναι ένα κρασί που ταξιδεύει τις αισθήσεις μεταξύ έντονων αρωμάτων αλλά και μιας μεστής γλυκύτητας που αφήνει την αίσθηση της μοναδικής ισορροπίας και τη μακρά, αξέχαστη επίγευσή του.

Ένα κρασί με τέτοια πολυπλοκότητα σε γεύση και αρώματα που ο συνδυασμός του με το κατάλληλο επιδόρπιο δεν μπορεί παρά να ανεβάζει στους 7 ουρανούς την απόλαυση!

 

Τα απαράμιλλα αρώματα σταφίδας, δαμάσκηνων και καβουρντισμένης κανέλλας του Samos Nectar συνταιριάζουν αρμονικά με τα αρώματα της κουβερτούρας και των φρέσκων ξηρών καρπών αυτού του τόσο ξεχωριστού στρούντελ που προτείνει η διεθνώς αναγνωρισμένη σεφ Ντίνα Νικολάου, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό «ερωτικό» ζευγάρι.

Επιλέξτε για το κλείσιμο της βραδιάς το στρούντελ μπακλαβά με σοκολάτα και σιρόπι από Samos Nectar.

Η πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων υπόσχεται να σας «γλυκάνει» την καρδιά και να κάνει διακριτή την ερωτική σας διάθεση!

Δείτε ΕΔΩ τη συνταγή του Στρούντελ μπακλαβά σοκολάτα και σιρόπι με Samos Nectar