Για να προχωρήσετε στη σύγχρονη γεωργία πρέπει να είστε δυνατοί. Το αγρόκτημά σας πρέπει να είναι ισχυρό και πάνω απ’ όλα το τρακτέρ σας πρέπει να είναι ισχυρό. Γι’ αυτό η σειρά T7 Heavy Duty έχει σχεδιαστεί με πολλαπλές ενσωματωμένες δυνάμεις.

Περισσότερη ισχύς. Έως 313 ίπποι άμεσα διαθέσιμοι, ενισχύουν τη δύναμη του Τ7 για να δουλέψει με τα πιο απαιτητικά παρελκόμενα.

Περισσότερη άνεση. Έως και 20 φώτα εργασίας LED σας επιτρέπουν να εργάζεστε όλο το εικοσιτετράωρο και με τα εξαιρετικά άνετα καθίσματα ο χειριστής διατηρεί την δύναμή του όλη την ημέρα.

Μεγαλύτερη απόδοση χάρη στην τεχνολογία ECOBlue™ HI-eSCR 2 για να διατηρήσετε χαμηλό κόστος καυσίμων και ισχυρό τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Περισσότερη ευελιξία. Το T7 Heavy Duty είναι αρκετά ισχυρό για να ασχοληθεί με όλο το φάσμα των εργασιών,  άροση, προετοιμασία, χορτοδεσία, μεταφορά.

Εξαιρετική ασφάλεια. Η τεχνολογία Intelligent Trailer Brake ελέγχει το φρενάρισμα της ρυμούλκας όταν το τρακτέρ μειώνει ταχύτητα, για ακόμη ασφαλέστερη μεταφορά. Πες κάτι. Το T7 Heavy Duty το κάνει. Ενσωματωμένα δυνατά σημεία. Και η δουλειά έγινε.

Η δύναμη και η αποτελεσματικότητα που περιμένετε από την NEW HOLLAND

Ο κινητήρας 6,7 λίτρων της FPT Industrial διαθέτει τεχνολογία ECOBlue™ HI-eSCR 2 σε συμμόρφωση με τις εκπομπές καυσαερίων Φάση 5. Διαθέτει τεράστια ισχύ έως 313hp διατηρώντας εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου. Για την αποτελεσματική μετάδοση της πρόσθετης ισχύος, ο κινητήρας έχει ενισχυθεί σημαντικά με πρόσθετες  βάσεις. Αυτό επίσης επέτρεψε την εντυπωσιακή αύξηση του μικτού βάρους σε 16 τόνους. Η μέγιστη ροπή είναι διαθέσιμη σε μόλις 1400σ.α.λ. ενώ  διατηρείται η γρήγορη ανταπόκριση στις αλλαγές φορτίου που περιμένετε από ένα τρακτέρ New Holland.

Τεχνολογία turbo μεταβλητής γεωμετρίας

Όταν καλλιεργείτε σε ποικιλόμορφα εδάφη και με διαφορετικές οδικές συνθήκες, η New Holland γνωρίζει ότι επιβάλλεται ένας κινητήρας που ανταποκρίνεται άμεσα. Γι’ αυτό η τεχνολογία turbo μεταβλητής γεωμετρίας έχει εισαχθεί για να διατηρήσει την μέγιστη ροπή 1282Nm σε ένα εύρος 500 στροφών. Είτε λειτουργείτε στις 1200 στροφές ανά λεπτό είτε στις 1700 στροφές ανά λεπτό, θα έχετε όλη αυτή την ροπή διαθέσιμη. Έτσι όταν το φορτίο αυξηθεί εσείς θα συνεχίσετε ανεπηρέαστοι. Η τουρμπίνα VGT επίσης κάνει την καθυστέρηση του turbo παρελθόν, έτσι όταν ζητάτε περισσότερα από το τρακτέρ σας, το T7 Heavy Duty ανταποκρίνεται. Αμέσως.

Μεγαλύτερα διαστήματα συντήρησης

Χάρη στην τεχνολογία HI-eSCR 2, τα ήδη κορυφαία διαστήματα συντήρησης του T7 Heavy Duty, έχουν επεκταθεί κατά 25% σε 750 ώρες. Επιπλέον, το διάστημα συντήρησης του συστήματος μετάδοσης κίνησης έχει επίσης επεκταθεί σε 1500 ώρες.

Όλη η ισχύς που χρειάζεστε είναι πάντοτε διαθέσιμη

Η New Holland είναι παθιασμένη με την άμεση ανταπόκριση. Μπορεί να σκεφτείτε ‘ε και’. Αλλά είναι η εγγύηση της παραγωγικότητάς σας. Με απλά λόγια, όταν ο κινητήρας σας αναπνέει μόνο καθαρό, φρέσκο αέρα, μπορεί να αντιδράσει ακόμη γρηγορότερα όταν βρίσκεται ξαφνικά υπό φορτίο. Σημαντικά πιο γρήγορα στην πραγματικότητα. Άμεση ανταπόκριση. Το έχουμε καλύψει.